Gå till sidans huvudinnehåll

Conny Sohlberg fortsätter som central talesperson för Fonus

Conny Sohlberg får fortsatt förtroende som central talesperson för Fonus. Conny har sedan 2015 arbetat med möten och begravningar inom Fonus och är till vardags chef och officiant vid Fonus i Dalarna. Hösten 2021 blev han utsedd till tf. central talesperson och nu görs rollen bestående.

– Jag har glädjen att berätta att Conny Sohlberg fortsätter i rollen som Fonus centrala talesperson. Conny har den branschkännedom, erfarenhet och kompetens som är viktig för att fortsätta vårt arbete med att få utrymme i och fortsätta bygga den fina och nära relationen som vi har till media, säger Fonuskoncernens vd Peter Göransson.

– Jag är stolt, glad och tacksam att fortsatt få företräda Sveriges mest anlitade begravningsbyrå i centrala aktiviteter och kommande kampanjer. Att killen som växte upp i Borlänge nu får gå in djupare i rollen och utveckla den tillsammans med alla fina kollegor ser jag fram emot. Jag lägger alltid stort värde i direkta och varma samtal där personligheter och berättelser tillåts komma fram. Jag hoppas mina Fonuskollegor och media kommer att ha mycket nytta av mig lång tid framöver, säger Conny Sohlberg.

För mer information, kontakta:

Conny Sohlberg, presstalesperson på Fonus.

E-post: conny.sohlberg@fonus.se