Våra kunder berättar

För oss är du som kund det viktigaste. Du ska vara nöjd med det personliga avsked som vi planerat tillsammans. Läs gärna några av de omdömen som våra kunder skickat in till oss. På våra kontorssidor hittar du fler kundomdömen för respektive kontor.

Om du själv vill lämna ett omdöme är du varmt välkommen att göra det via länken nedan:

Lämna ett ömdöme

 

Våta kunder berättar

”Med ett lugn, stor erfarenhet och kompetens hjälpte Monica oss med en väldigt fin begravning.”

Med ett lugn, stor erfarenhet och kompetens hjälpte Monica oss med en väldigt fin begravning. Monicas engagemang gjorde att vi aldrig behövde fundera på annat än vårt avsked. Tack.

Anna-Birgitta, Vaxholm

”Både jag och min syster tycker att ni gjorde ett utmärkt arbete från den inledande kontakten, arbetet fram till begravning, själva ceremonin och inför gravsättning.”

Jag vill endast uttrycka ett tack för allting inför och kring begravningen av vår pappa. Både jag och min syster tycker att ni gjorde ett utmärkt arbete från den inledande kontakten, arbetet fram till begravning, själva ceremonin och inför gravsättning.

Kjell som var representant på begravningen gav oss verkligen känslan att han hade fullständig koll på det som skedde bakom kulisserna - diskret och nästan osynlig men ändå förmedlad känsla av att vara där om något oförutsett skulle ske. Det kunde inte ha varit bättre och gjorde att vi helt kunde släppa tankarna på sådant som var runtomkring.

Christopher, Stockholm

”Jag kände att jag fick så mycket bra hjälp under hela tiden och Annika såg till att inget var omöjligt i vad vi ville och av det som var viktigt för oss. ”

Upplevelsen kan så här i efterhand beskrivas bäst som en känsla av trygghet trots situationen. Bara det att första mötet blev en dag då Fonus inte hade andra kunder på kontoret gjorde att man kunde andas lite lättare den dagen. Jag kände att jag fick så mycket bra hjälp under hela tiden och Annika såg till att inget var omöjligt i vad vi ville och av det som var viktigt för oss.

Bäst av allt är att jag nu efteråt vet att om jag inte hade varit så pass ok i hur jag tänkte och om vi inte vetat hur vi ville cermonin skulle vara så hade den ändå blivit vacker och ljus. För när vi kom in i kapellet och jag såg hur Annika gjort allt så var det som om en enorm tyngd lyftes bort från axlarna. Att vi även fick hjälp med att göra extra gipsavgjutningar och avtryck utan att behöva göra det själva berörde mig. För jag kan bara anta att det inte var så lätt för Annika personligen trots ditt yrke eftersom detta handlade om en liten bebis.

Ska man utrycka det på sånt sett som många tycker/tänker om begravningar och begravningsbyråer så har vi fått "extremt mycket för pengarna" både tidsmässigt, engagemangmässigt och sakmässigt. Vi har hört många som liknar begravningsentreprenörerna vid försäljare. Men vi kände ALDRIG så om Fonus och det är skönt att kunna berätta det för folk.

Jag vill även säga att vi båda känner att Annika gjorde så mycket mer åt och för oss än vad vi tror att många andra med ditt yrke behöver göra jobbmässigt eller äns själva kommer på att göra!!

Zandra, Karlskoga

”Vill bara tacka för Charlottes sätt att ta emot mina personliga önskningar vid min man Torgnys begravning.”

Vill bara tacka för Charlottes sätt att ta emot mina personliga önskningar vid min man Torgnys begravning. Tack också för den fina Minnesboken och ha det så bra.

Inga-Lill, Göteborg

”Att i den svåra stund fatta beslut kan vara nästintill omöjligt och då är det väldigt skönt att få lugn och professionell hjälp och vägledning.”

Att i den mörkaste tid och i den djupaste sorg få en varsamt guidad hand är otroligt värdefullt. Att i den svåra stund fatta beslut kan vara nästintill omöjligt och då är det väldigt skönt att få lugn och professionell hjälp och vägledning. Att Maxine, Fonus Trelleborg även var med när jag ensam tog farväl var jätteskönt. Maxine har varit med hela vägen, från början till slut.

Jenny, Trelleborg

”Med tålamod och utrymme för alla frågor vägleddes vi i planeringen för ett stämningsfullt avsked.”

Tack Maxine för ditt professionella och varma mottagande i samband med mammas bortgång i augusti 2018. Med tålamod och utrymme för alla frågor vägleddes vi i planeringen för ett stämningsfullt avsked. Varje steg var väl förberett med överskådliga val. Det har varit lätt att komma i kontakt med dig och inga frågor har lämnats obesvarade. Jag har fått stöttning i alla frågor som uppstått, både inför och efter begravningen. Tack för det goda arbetet!

Terezija med anhöriga, Trelleborg

”Vid alla våra kontakter med Fonus begravningsbyrå har vi har alltid fått ett varmt och proffsigt bemötande, med lyhördhet och engagemang inför de många och svåra besluten.”

Vid alla våra kontakter med Fonus begravningsbyrå har vi har alltid fått ett varmt och proffsigt bemötande, med lyhördhet och engagemang inför de många och svåra besluten. Det gav oss i familjen ett mycket positivt och vackert minne av begravningshögtiden för vår älskade! Tack!

Karin, Göteborg

”Petras uppdrag sköter hon med heder och ära. Ett stort varmt tack för din vänlighet!”

Det blev en ”förlösande” stund tillsammans med Petra, utan tårar! Petras uppdrag sköter hon med heder och ära. Ett stort varmt tack för din vänlighet!

Rut, Partille