Gå till sidans huvudinnehåll

Sveriges mest anlitade begravningsbyrå

Vi har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning.

Vi finns i hela landet 

Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och vi jobbar som ett gemensamt team från norr till söder. Det gör att våra kunder kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna.
Hitta begravningsbyrå

Vi skapar personliga avsked 

Tillsammans med kunden skapar vi en bild av vem den avlidna var – med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen. Våra begravningsbyråer har också de bästa lokala samarbetspartnerna som hjälper oss med allt från blommor till mat och dryck vid minnesstunden. 

Bild för Vi skapar personliga avsked 

Digitala kundmöten så att alla har möjlighet att närvara

Det är viktigt att de anhöriga får möjlighet att träffa oss på det sätt som passar dem bäst. Därför erbjuder vi kundmöten på vår begravningsbyrå, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. I planeringsprocessen använder vi ett digitalt verktyg som stöd, vilket gör det enkelt och tydligt för de anhöriga i besluten som ska fattas.
Boka möte

Vita Arkivet

Vita Arkivet är en kostnadsfri tjänst som vi på Fonus erbjuder. Tjänsten ger en fin möjlighet att själv berätta för de närmaste om det som är viktigt, så att de en dag slipper undra. Genom att skriva ner sina önskemål och tankar kring sin begravning visar man omtanke för nära och kära. I Vita Arkivet kan man också skriva var man förvarar alla viktiga papper, eventuella försäkringar, lösenord och medlemskap.
Läs mer om Vita Arkivet

Mer om Fonus

Vår historiaVåra initiativVåra kunder berättarVårt hållbarhetsarbeteJobba hos ossPress och mediaOm Fonus ekonomisk föreningIntegritetspolicyKundombudsmanVisselblåsarfunktionKontakta oss