Gå till sidans huvudinnehåll

Jobba hos oss

Som anställd hos oss på Fonus kan du förvänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter framför dig. Vi erbjuder våra medarbetare ett gediget kompetensprogram så du kommer ständigt att utvecklas i din yrkesroll.

Förmåner hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. För oss är det därför viktigt att vår personal får ta del av trygga förmåner som bland annat främjar välmående. Här ser du ett urval av vad vi kan erbjuda i form av förmåner:

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Fri sjukvård (upptill högkostnadsskyddet)
  • Personalrabatter (bl.a. juridisk rådgivning)
  • Subventionerad lunch

Kunskapssteget – stor satsning på kompetensutveckling

Kunskapssteget är en satsning på kompetensutveckling som innehåller många olika typer av utbildningar för våra anställda. Kursutbudet består av både lärarledda utbildningar och webbaserade onlineutbildningar.

För nyanställda

Det är viktigt att man som nyanställd blir väl omhändertagen och kommer in i sin nya tjänst. Därför har vi satsat på utbildningen Framsteget.

Ny som chef

Vad behöver en ny chef i Fonus ha kunskap om? Det lär vi ut på kursen Ny som chef. Vi fokuserar på arbetsrätt, kollektivavtal, arbetsmiljö och mycket mer.

Ny som ledare

Nya ledare behöver verktyg för att utveckla sitt ledarskap och för att bli trygga i sin nya roll. Det får de i tvådagarsutbildningen Ny som ledare.

Yrkestekniska utbildningar

Vidareutveckling inom sitt yrke kallar vi yrkestekniska utbildningar och inom begravningskunskap har vi till exempel utbildningar för borgerliga officianter.

Fonus fram till idag

Fonus startade genom en folkrörelse för att hålla nere priserna på begravningar. 
Läs mer om vår historia