Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hedemora

Här tar Henrik Hases och Camilla Andersson emot och hjälper er att ordna en fin och personlig begravning, skräddarsydd efter de anhörigas önskemål, men alltid utifrån den avlidnes egna önskemål om sådana finns. Vi är lyhörda och känner ett stort engagemang från vårt första planerande möte och under hela processen fram till begravningen. Vi hjälper även till med att fylla i Vita Arkivet och beställa gravsten, den kan vara ny eller en gravsten som behöver kompletteras.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Kyrkogatan 1 776 30 Hedemora

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Hedemora

Camilla Andersson
Camilla Andersson
Kundrådgivare
Henrik Hases
Henrik Hases
Kontorschef

Begravningar enligt alla livsåskådningar

Oavsett vilken livsåskådning den avlidna haft kan vi vara behjälpliga i arbetet och genomförandet av den kommande begravningen. Självklart ordnar vi också borgerliga begravningar.

Vi tar emot i en lugn och trygg miljö i våra gamla, anrika och K-märkta lokaler på Kyrkogatan 1 som helt nyligen är nyrenoverade. Parkering finns på gatan utanför kontoret.

Om ni föredrar att träffas i er egen hemmiljö så löser vi också det. Vi täcker Hedemora, Säter, Garpenberg, Vikmanshyttan och Dala Husby.

Lokala samarbeten i Hedemora 

Vi samarbetar med lokala florister liksom solister, musiker och cateringfirmor för ev. minnesstunder. Fonus har ett genomgående miljötänk, allt från miljökistor till hur vi tankar våra bilar.

Om ni som förening eller organisation önskar information kring regelverk för begravningar eller Vita Arkivet besöker vi er gärna kostnadsfritt.

Om du är gäst och vill lämna minnesgåvor eller beställa blommor till en begravning, gör du detta enklast via Fonus Minnessidor.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi är en fullservicebyrå som kan hjälpa dig med alla behov som uppstått i denna svåra stund. Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Borlänge, ni träffas på Fonus kontor i Hedemora och här kan du få hjälp med bouppteckningar, testamenten och många andra juridiska frågor. Inte bara gällande dödsfall och begravning.

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Borlänge.

Besök webbsida