Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hedemora

Här tar Conny Sohlberg, Camilla Andersson och Annelie Ek emot och hjälper er att ordna en fin och personlig begravning, skräddarsydd efter de anhörigas önskemål, men alltid utifrån den avlidnes egna önskemål om sådana finns. Vi är lyhörda och känner ett stort engagemang från vårt första planerande möte och under hela processen fram till begravningen. Vi hjälper även till med att fylla i Vita Arkivet och beställa gravsten, den kan vara ny eller en gravsten som behöver kompletteras.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Kyrkogatan 1 776 30 Hedemora

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Hedemora

Camilla Andersson
Camilla Andersson
Kundrådgivare
Annelie Ek
Annelie Ek
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Conny Sohlberg
Conny Sohlberg
Kontorschef och Borgerlig officiant

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Begravningar enligt alla livsåskådningar

Oavsett vilken livsåskådning den avlidna haft kan vi vara behjälpliga i arbetet och genomförandet av den kommande begravningen. Självklart ordnar vi också borgerliga begravningar.

Vi tar emot i en lugn och trygg miljö i våra gamla, anrika och K-märkta lokaler på Kyrkogatan 1 som helt nyligen är nyrenoverade. Parkering finns på gatan utanför kontoret.

Om ni föredrar att träffas i er egen hemmiljö så löser vi också det. Vi täcker Hedemora, Säter, Garpenberg, Vikmanshyttan och Dala Husby.

Lokala samarbeten i Hedemora 

Vi samarbetar med lokala florister liksom solister, musiker och cateringfirmor för ev. minnesstunder. Fonus har ett genomgående miljötänk, allt från miljökistor till hur vi tankar våra bilar.

Om ni som förening eller organisation önskar information kring regelverk för begravningar eller Vita Arkivet besöker vi er gärna kostnadsfritt.

Om du är gäst och vill lämna minnesgåvor eller beställa blommor till en begravning, gör du detta enklast via Fonus Minnessidor.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Hedemora kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi är en fullservicebyrå som kan hjälpa dig med alla behov som uppstått i denna svåra stund. Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Borlänge, ni träffas på Fonus kontor i Hedemora och här kan du få hjälp med bouppteckningar, testamenten och många andra juridiska frågor. Inte bara gällande dödsfall och begravning.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Borlänge.

Besök webbsida