Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falun

Hos oss möter du Conny Sohlberg, IngMari Lerström och Agneta Byström. Vi tycker om och är mycket engagerade i vårt jobb och mötet med kunden. För oss är kontakten med anhöriga den viktigaste så att de känner sig nöjda när de går härifrån.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten i Falun

Vi är även mycket ute på olika föreläsningar och informerar om vårt arbete på vårdskolor och vårdhem. Då samarbetar vi med krematoriet där de får en guidad visning av hur en kremering går till och tur på kyrkogården för att visa olika typer av gravplatser.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Falun. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. IngMari är utbildad borgerlig officiant och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Falun

I hjärtat av Dalarna i residensstaden Falun hittar du vårt hemtrevliga kontor på Åsgatan 43, på samma gata som Kristine kyrka vid Stora Torget. Parkeringsmöjligheterna är bra och ligger 100 m från kontoret. Man går till fots från tåg och busstationen på 10 minuter.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Conny Sohlberg
Conny Sohlberg
Kontorschef / Borgerlig Officiant
IngMarie Lerström
IngMarie Lerström
Certifierad Begravningsentreprenör/Borgerlig Officiant
Agnetha Byström
Agnetha Byström
Administratör / Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falun

Besök webbsida