Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Borlänge

Hos oss möter du Maria Lidén, Grace Alderberg och Andreas Engström. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Här arbetar vi med dig som kund i fokus. Vi har många års erfarenhet och leder dig tryggt genom en svår tid. Vi hjälper till att, efter dina önskemål skapa en fin och minnesvärd ceremoni vid livets slut, oavsett religiös eller icke-religiös bakgrund (borgerlig begravning).

Juridiskt samarbete

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Borlänge som ligger vägg i vägg med vår begravningsbyrå. De hjälper till med allt från bouppteckningar och förvaltningar av dödsbon till livstidsjuridik så som testamenten, gåvobrev och samboavtal.

Besöket

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. Vårt kontor har öppet alla vardagar och vi gör även hembesök. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Vi på Fonus har en öppen och tydlig prislista, som du kan se på vår hemsida. Där hittar du begravningsplaneraren, dödsannonser och minnessidor. Begravningsplaneraren är en god hjälp för dig när du ska förbereda dig inför ditt besök på begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Andreas Engström
Andreas Engström
Kontorschef
Maria Lidén
Maria Lidén
Kundrådgivare
Grace Alderberg
Grace Alderberg
Kundrådgivare
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Borlänge.

Besök webbsida