Välkommen till Fonus begravningsbyråer i Göteborg

I Göteborgsområdet hittar du våra begravningsbyråer på flera olika platser. Vi hjälper dig att ordna en begravning som blir ett personligt avsked och en hyllning till det liv som levts. Har du frågor om till exempel Vita Arkivet, gravstenar eller vår begravningsförsäkring? Fråga gärna oss! Här nedanför hittar du kontaktuppgifter till våra begravningsbyråer i Göteborg.

Vi hjälper dig också gärna om du vill ge en minnesgåva. Det är enklast att göra via våra Minnessidor. Kontakta oss om du har frågor om minnesgåvor eller vill ha hjälp med att lämna en gåva.

I Göteborg har våra begravningsbyråer många lokala samarbeten för bland annat blommor och mat och dryck vid minnesstund.

Hos oss kan du också få kontakt med skickliga jurister som hjälper till med testamente, arvskiften, bouppteckningar och andra juridiska tjänster.

Begravningsplatser i Göteborg

I Göteborg finns Sveriges till ytan största begravningsplats: Kvibergs kyrkogård. Andra större begravningsplatser är Östra kyrkogården i Örgryte och Västra kyrkogården i Sandarna.

Miljöbegravning

Våra begravningsbyråer i Göteborg är först ut med att erbjuda miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt.

Föreläsningar och öppet hus i Göteborg

Välkommen på invigningsmingel

Onsdagen den 21 mars kl. 17.00 – 19.00

Varmt välkommen på invigningsmingel för Fonus nya lokaler efter flytten från Första Långgatan och Familjens Jurists nyrenoverade kontor på Storgatan 53 i Göteborg.

Vi hoppas på trevliga samtal och njuter av fin livemusik. Vi bjuder på dryck och något enklare att äta.

Var: Fonus och Familjens Jurist, Storgatan 53, Göteborg.
När: den 21 mars, kl. 17.00-19.00
Anmälan: maila sofia.larsson@familjensjurist.se senast den 12 mars

Välkommen till oss!