Gå till sidans huvudinnehåll

Vita Arkivet

I Vita Arkivet kan du fylla i minnen, tankar och önskemål som dina nära och kära ska få ta del av när du inte längre finns. Det brukar vara värdefullt och det kostar ingenting.

Fyll i Vita Arkivet

Digitala Vita Arkivet

Vita Arkivet fyller du enklast i digitalt genom att logga in med BankID. Du behöver inte fylla i allting på samma gång, utan det går bra att fylla i lite i taget. I det digitala Vita Arkivet går det även att ladda upp egna bilagor. Bilagorna kan exempelvis vara personliga brev till din partner och dina barn som du vill ska komma fram när du inte längre finns.

Finns det ett Vita Arkiv?

Ska ni planera en begravning och undrar om det finns ett Vita Arkiv? Kontakta er närmsta begravningsbyrå så hjälper vi till.
Hitta begravningsbyrå

Varför ska jag fylla i Vita Arkivet?

Av erfarenhet vet vi att det betyder oerhört mycket för de anhöriga när det finns ett Vita Arkiv. Det underlättar eftersom det alltid finns frågor som behöver besvaras. Det kan handla om vilken typ av begravning den avlidna önskar och vad som ska hända med husdjuret. Ofta finns också praktiska saker som är bra att veta, som var nycklar och viktiga papper förvaras.
Läs mer om innehållet i Vita Arkivet

Vila i stil

Kläder och stil är för många ett sätt att uttrycka sin personlighet och vem man är. Att få välja sina sista kläder kan kännas minst lika viktigt som att välja gravplats eller musik till sin begravning.
Läs mer om att vila i stil

Behöver du hjälp med Vita Arkivet?

Du kan alltid kontakta vår kundsupport om det är något du undrar över eller om du önskar vägledning när du fyller i ditt Vita Arkiv. Vår kundsupport har öppet alla helgfria vardagar mellan klockan 8:00-17:00.

Skicka e-post eller ring oss på 020-47 00 48.

Avtalsvillkor

Vill du veta vilka villkor som gäller när du använder Vita Arkivet?
Läs avtalsvillkoren

Frågor?

Vi har samlat svaren på våra vanligaste frågor för dig som ska planera en begravning, gå på begravning, utforma gravsten eller fylla i Vita Arkivet. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss på 0771-87 00 87.

Till frågor och svarRing oss dygnet runt