Begravningsbyråer i Stockholm

Välkommen till Fonus begravningsbyrå Stockholm

Fonus har begravningsbyråer på flera platser i Stockholmsområdet. Hos oss kan ni få hjälp med att ordna en begravning som blir ett personligt avsked och en hyllning till det liv som levts. Vi svarar också gärna på frågor ni har om till exempel Vita Arkivet eller gravstenar. Här ovanför hittar ni kontaktuppgifter till alla våra begravningsbyråer i Stockholm.

Vill ni ge en minnesgåva är det enklast att göra det via Fonus Minnessidor. Kontakta gärna oss om ni har frågor om minnesgåvor eller vill ha hjälp med att lämna en gåva.

Våra begravningsbyråer i Stockholm har många lokala samarbeten för bland annat blommor till ceremonin och mat och dryck till minnesstunden.

Hos oss kan ni också få kontakt med skickliga jurister som hjälper till med testamente, arvskiften, bouppteckningar och andra juridiska tjänster.

Begravningsplatser i Stockholm

I Stockholm finns flera olika begravningsplatser och ceremonilokaler för begravningar. I Enskede i södra Stockholm ligger världsarvet Skogskyrkogården, Sveriges största begravningsplats sett till antalet gravplatser. På Skogskyrkogården finns flera kapell, lämpliga för borgerliga begravningar. Andra vanliga kyrkogårdar i Stockholmsområdet är Norra kyrkogården, Råcksta begravningsplats, Bromma kyrkogård, Spånga kyrkogård och Silverdals griftegård.

Välkommen att kontakta er närmaste Fonus begravningsbyrå i Stockholm!