Välkommen till Fonus begravningsbyråer i Stockholm

Fonus har störst kunskap att skapa de bästa begravningarna och personliga avsked som hjälper de anhöriga i sorgearbetet. Vi är en fullservicebegravningsbyrå, vilket innebär att du som kund får hjälp med allt som har med begravning att göra. Hos oss kan du bland annat köpa gravsten, kista eller urna samt bestämma plats för begravningen. På våra begravningsbyråer kan du också teckna vår begravningsförsäkring.

 

Fonus har begravningsbyråer på flera platser i Stockholms stad och i Stockholms län. I innerstaden har vi begravningsbyråer på Södermalm på Magnus Ladulåsgatan och vid Hornstull. I Vasastan har vi begravningsbyrå på Odengatan, på Kungsholmen på Hantverkargatan och på Östermalm ligger vår begravningsbyrå på Storgatan.

Nu börjar vi med kvällsöppet på dessa fem byråer med öppettid 9-20. Vår begravningsbyrå på Magnus Ladulåsgatan har kvällsöppet på måndagar, Hornstull på tisdagar, Odengatan onsdagar jämna veckor, Storgatan onsdagar udda veckor och Hantverkargatan har kvällsöppet på torsdagar. Övriga dagar är det öppet ordinarie tid, 9-17.

 

I västerort hittar du våra begravningsbyråer i Bromma och i Vällingby nära Vällingby centrum. Söder om söder hittar du våra begravningsbyråer i Årsta, Skärholmen, Enskede och i Farsta.

Fonus har även begravningsbyråer i Stockholms län. Nordväst om Stockholms stad har vi begravningsbyråer i Bro, Märsta, Järfälla samt i Kungsängen.

Norr om Stockholms stad hittar du våra begravningsbyråer i Sollentuna, SundbybergSolna, Norrtälje, Rimbo, Täby, Upplands Väsby och i Vallentuna.

Nordöst om Stockholms stad har vi begravningsbyråer i Åkersberga och i Hallstavik,

Öster om Stockholms stad har vi begravningsbyråer i Gustavsberg och Tyresö.

Vi har begravningsbyråer söder om Stockholms stad i Haninge, Huddinge, Nynäshamn, Södertälje och i Tumba.

Varmt välkommen till din närmaste begravningsbyrå i Stockholm.