Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Norsjö

Laila Ström är Fonus Skellefteås ombud i Norsjö. Hon hjälper er med allt det praktiska när det gäller begravning och kan även, via vår samarbetspartner Familjens Jurist, hjälpa dig med den efterföljande juridiken. Kontakta oss för att boka en tid för planering av det sista avskedet. Laila träffar dig gärna på Medan i Norsjö eller hemma hos dig om du hellre önskar det.

Klicka här för att boka ett möte

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Nygatan 32 935 31 Norsjö

Våra bästa livsråd

I vårt arbete blir vi på Fonus varje dag påminda om livets skörhet och skönhet. Nu delar våra medarbetare med sig av sina bästa livsråd.

Ta del av våra livsråd

Vi som hjälper dig i Norsjö

Laila Olofsson
Laila Olofsson
Fonus Skellefteås ombud

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ombud till Fonus Skellefteå

Fonus i Norsjö är ett ombud till Fonus begravningsbyrå i Skellefteå. Vårt ombud gör det möjligt för oss att kunna hjälpa personer som bor i Norsjö med omnejd. 

Boka en tid i Norsjö

Vårt ombud Laila träffar dig gärna på Medan på Nygatan 32, och där finns det goda parkeringsmöjligheter. Ring gärna innan du besöker oss då vi inte alltid är på plats. Om du hellre önskar träffas i din hemmiljö går det också att ordna.

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skellefteå.

Besök webbsida