Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Norsjö

Laila Ström är Fonus Skellefteås ombud i Norsjö. Hon hjälper er med allt det praktiska när det gäller begravning och kan även, via vår samarbetspartner Familjens Jurist, hjälpa dig med den efterföljande juridiken. Kontakta oss för att boka en tid för planering av det sista avskedet. Laila träffar dig gärna på Medan i Norsjö eller hemma hos dig om du hellre önskar det.

Klicka här för att kontakta oss
Vi gör gärna hembesök alternativt träffas vi hos oss. Ring för att boka ett möte!
Nygatan 32 935 31 Norsjö

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig i Norsjö

Laila Ström
Laila Ström
Fonus Skellefteås ombud

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ombud till Fonus Skellefteå

Fonus i Norsjö är ett ombud till Fonus begravningsbyrå i Skellefteå. Vårt ombud gör det möjligt för oss att kunna hjälpa personer som bor i Norsjö med omnejd. 

Boka en tid i Norsjö

Vårt ombud Laila träffar dig gärna på Medan på Nygatan 32, och där finns det goda parkeringsmöjligheter. Ring gärna innan du besöker oss då vi inte alltid är på plats. Om du hellre önskar träffas i din hemmiljö går det också att ordna.

Vi gör gärna hembesök alternativt träffas vi hos oss. Ring för att boka ett möte!
Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skellefteå.

Besök webbsida