Kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ring 0771 87 00 87

Sidförslag
  Begravningsbyråer
   Söker du en minnessida eller dödsannons? De hittar du på  Fonus minnessidor 

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nacka

   Fonus i Nacka är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

    

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Värmdövägen 191 131 40 Nacka

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nacka

   Fonus i Nacka är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

    

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Värmdövägen 191, Nacka

   Vi som hjälper er på Fonus i Nacka

   På Fonus begravningsbyrå i Nacka arbetar Malou, Carl-Johan och Caroline. Tillsammans har vi många års erfarenhet av begravningsbranschen och vi hjälper er i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän har avlidit. Vi hjälper er hela vägen med allt som har med begravningen att göra, från hämtning av den avlidna till gravsättning och val av gravsten.

   Malou Nyström
   Malou Nyström
   Kundrågivare och Borgerlig officiant
   Jag heter Malou Nyström. Jag har arbetat på Fonus sedan 2015. Jag är utbildad till borgerlig officiant och har under mina år här fått den stora äran att vara officiant vid många vackra borgerliga begravningar. Med livserfarenhet och nyfikenhet  hjälper jag er att skapa en personlig begravning.
    
   Innan ceremonin träffar jag er i familjen så att ni får berätta hur ni vill ha ceremonin, om möjligt gärna hemma hos er. Det är ni som anhöriga som bestämmer hur ceremonin ska utformas så att ni får just det avsked ni önskar. Jag hjälper er med råd och förslag på hur man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Om ni önskar så håller jag gärna ett minnestal om den avlidna.
    
   Under vårt möte pratar vi om vilken musik ni vill ha med under ceremonin och hur den ska spelas. Vi kan även titta på dikter som kan passa att använda om ni önskar det. Utifrån vårt samtal tar jag fram ett förslag till ordning med dikter, musik och tal som ni sedan får läsa igenom och tycka till om, så att vi tillsammans kan säkerställa att innehållet är precis så som ni vill ha det.
    
   Min önskan som officiant är att skapa personliga och fina avsked med hjälp av era önskningar och berättelser.
   Carl-Johan Fröberg
   Carl-Johan Fröberg
   Kundrådgivare och Ceremonivärd
   Caroline Rosén
   Caroline Rosén
   Kundområdeschef
   Våra kunder berättar

   Fonus i Nacka hjälper er

   Hos oss får ni professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper er med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, borgerlig officiant mm. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

   Borgerlig begravning i Nacka

   Om den avlidna inte var medlem i Svenska Kyrkan, eller om ni vill utforma ceremonin helt efter egna idéer utan att vara bunden till en speciell ordning, kan en borgerlig begravning vara aktuell.

   Vid en borgerlig begravning finns det många sätt att låta avskedet spegla den avlidna. Egentligen finns det inga regler eller begränsningar, och alla som vill kan begravas borgerligt även om man tillhör Svenska kyrkan eller något annat trossamfund. Vi på Fonus har lång erfarenhet och kan ge er råd och hjälp för att skapa en personlig borgerlig begravning.

   Vi finns i hela Sverige

   Fonus finns i hela Sverige, så vi kan givetvis hjälpa till att planera en begravning var som helst i landet. Vi kan ha ett samtal på orten där ni bor, och sedan lämnar vi över ärendet till våra kunniga kollegor på den ort där begravningen ska äga rum. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands. Läs mer om internationell transport här.

   Vi på begravningsbyrån i Nacka

   Vi som arbetar här har lång erfarenhet och är välutbildade begravningsentreprenörer. Vi tar väl hand om er och är lyhörda för personliga önskemål och har även förslag på annorlunda lösningar inför begravningen. Vi har möjlighet att ordna begravningar dels inom Svenska kyrkan, dels andra samfund samt borgerliga begravningar.

   Vi hjälper till med att ordna begravningar i Nacka/Värmdö-området men även Saltsjöbaden, Boo, Ingarö, Djurö-Möja-Nämdö och vi tar även emot beställningar/bokningar i hela Storstockholmsområdet samt på andra orter i hela Sverige.

   Kontoret har även möjlighet att ta emot besök på vårt ombudskontor i Gustavsbergs hamn. Där hyr vi in oss i Svensk Fastighetsförmedlings lokaler som bemannas enligt överenskommelse med kund. Välkommen att ringa oss för mer information och bokning. Vi gör gärna hembesök.

   Miljövänligt begravningssortiment

   Vi på Fonus lägger stor vikt vid att erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Det gör vi genom att använda svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber och svepskjorta i ekologisk bomull.

   Samarbeten med lokala aktörer i Nacka och närområdet

   Några av våra lokala samarbetspartners heter Magnolia, Gredelins, Syster Blom och Floweropen när det gäller blommor och Långaraden, Onzo, m.fl. när det gäller förtäring under minnesstund.

   Behöver ni juridisk hjälp?

   Förutom det som rör själva begravningen, så erbjuder vi genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvsskifte och all form av familjejuridik.

   Aktivera medlemsförmån

   Om någon av er anhöriga är, eller den avlidna var, medlem i någon av våra ägarorganisationer har ni rätt till förmåner hos oss. Läs mer och aktivera medlemsförmån.

   Hitta till Fonus begravningsbyrå i Nacka Forum

   Vårt kontor ligger på Värmdövägen 191 i Nacka. Lättillgängligt med både buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i stort parkeringsgarage med 3 timmar gratis parkering.

   Ni kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

   Varmt välkommen att kontakta oss! 

   Fonus begravningsbyrå i Nacka
   Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Få hjälp med att planera din begravning
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden