Medlemmar

Medlem

Våra ägare och medlemmar

Fonuskoncernen ägs och styrs av ett stort antal organisationer. Eftersom Fonus är en ekonomisk förening kallas de medlemmar. Bland våra medlemmar finns stora kooperativa företag, bostadsrättsföreningar, fackliga organisationer och en mängd olika intresseföreningar runt om i Sverige. En sak har de gemensamt – de vill se ekonomisk nytta av medlemskapet och de önskar främja Fonus kooperativa idé, affärsverksamhet och utveckling.

Ägarorganisationerna och deras medlemmar har rätt generösa förmåner hos Fonus och Familjens Jurist.

Verksamhetsberättelse

Fonus är Nordens mest anlitade begravningsbyrå och tillsammans med vårt dotterbolag Familjens Jurist hjälper vi våra kunder med över 90 000 uppdrag per år. Läs om året som gått och följ med på vår fortsatta tillväxtresa.

Till Verksamhetsberättelse 2020

Nominera

Här kan Fonus medlemsorganisationer nominera kandidater till de olika posterna i Fonus parlamentariska organisation. 

Till nominering

Medlemsförmåner

Våra ägarorganisationers medlemmar har rätt till generösa förmåner hos både Fonus och Familjens Jurist.

Läs mer om medlemsförmåner

Medlemsförteckning

Som medlem i en av Fonus ägarorganisationer har du rätt till generösa förmåner hos Fonus och Familjens Jurist. Vid begravning omfattas även de närmast anhöriga av förmånerna.

Se våra medlemmar och ägare

Distriktsstämmor

Under våren hålls stämmor i Fonus 18 medlemsdistrikt. Medlemsorganisationerna utser ombud som anmäls i formuläret här nedanför. Insatsstorleken styr antalet ombud - för att anmäla en person krävs minst en andel à 1 000 kr.

Till anmälningsformuläret

Medlemskap

Ny medlem, sammanslagning, utträde, ökning insats.

Medlemskap

Filmer att dela

Här hittar du korta filmer och animationer från Fonus och Familjens Jurist att dela i sociala medier och andra digitala kanaler.

Vi ser gärna att Fonus ägarorganisationer når ut med dem till sina medlemmar. Visa allt bra som görs inom Fonus och Familjens Jurist och berätta om förmånerna som era medlemmar har rätt till.

Till Fonus Youtube-kanal Till Familjens Jurist Youtube-kanal