Gå till sidans huvudinnehåll

Medlemsförmåner

Våra ägarorganisationers medlemmar har rätt till förmåner hos Fonus, våra begravningsbyråer under eget varumärke samt Familjens Jurist.

Medlemsförmåner hos Fonus och begravningsbyråer under eget varumärke

  • 500 kronor prisavdrag vid beställning av begravning, alternativt 750 kronor om den avlidna även har fyllt i Vita Arkivet.
  • 750 kronor prisavdrag vid beställning av gravsten tillverkad av nordisk granit.

Förmånerna gäller för alla medlemmar och dess make/maka, sambo, barn, barnbarn, syskon, förälder, svärförälder samt mor- och farförälder. Det innebär att stora delar av landets befolkning har tillgång till dessa erbjudanden.

Medlemsförmånerna kan användas hos Fonus begravningsbyråer och våra begravningsbyråer under eget varumärke. Förmånerna gäller inte vid beställning av begravning hos Farväl (farval.se). Det går inte att kombinera en och samma förmån vid en beställning även om fler i familjen är medlemmar.

Utnyttja medlemsförmåner

I mötet med oss kommer vi att ställa frågan om det finns ett medlemskap i någon av våra ägarorganisationer. För att vi ska kunna aktivera förmånen behöver vi informeras om vilken av ägarorganisationerna som det finns ett engagemang hos.* Under ”Våra ägarorganisationer” finns en länk till en komplett lista på alla föreningar, företag och organisationer som äger oss.

*Om du vill veta mer om hur vi registrerar och sparar dessa uppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.

Medlemsförmåner hos Familjens Jurist

  • 25 procent prisavdrag på digitala tjänster.
  • 1500 kronor prisavdrag på arvskifte och dödsboförvaltning med jurist.
  • 750 kronor prisavdrag på bouppteckning med jurist.
  • 500 kronor prisavdrag på alla övriga tjänster med jurist (gäller inte rättshjälp/rättskydd).

Förmånerna gäller för alla medlemmar och prisavdragen kan inte kombineras med andra erbjudanden som exempelvis Juristförsäkring eller juridisk rådgivning i hemförsäkringen. En medlemsförmån kan inte aktiveras efter att vi har skickat fakturan.

Utnyttja medlemsförmåner

Önskas hjälp av en jurist aktiverar du förmånen i samband med att du bokar mötet. Vid bokningen meddelar du oss att du har ett medlemskap. Använder du de digitala tjänsterna kommer rabattkoden automatiskt att aktiveras om du gått till dem via din medlemssida på familjensjurist.se.

Besök medlemssidan hos Familjens Jurist.

Våra ägarorganisationer

Osäker på om du har rätt till förmåner hos oss? Alla ägarorganisationerns medlemmar har rätt till förmåner hos Fonus, våra begravningsbyråer under eget varumärke och Familjens Jurist. I vår lista kan du se vilka föreningar, företag och organisationer som är ägarorganisationer.
Se ägarorganisationer

Länka till medlemsförmånerna

Om ni vill göra det enklare för era medlemmar att se vilka förmåner de har rätt till hos oss kan vi hjälpa till med underlag till er hemsida. Vi kan ordna med text, bild och länk.

Bjud in oss till föreläsningar

Alla ägarorganisationer kan bjuda in Fonus eller Familjens Jurist till föreläsningar om medlemsförmåner, Vita Arkivet, information om begravning eller juridik. Föreläsningarna är kostnadsfria vid träffar som samlar minst 25 medlemmar.

Kontakta oss

E-post: medlem@fonus.se
Telefon: 010-146 63 60

Postadress:
Fonus Medlem
Box 4036
102 61 Stockholm