Gå till sidans huvudinnehåll

Vad händer efter begravningen?

Det finns fler saker som ingår i en begravning än själva ceremonin. Vi hjälper er med valen kring minnesstund, gravsättning och gravsten.

Gravsten

Det finns stora möjligheter att skapa en vacker och personlig gravsten dit ni kan gå för att minnas den avlidna. Vi hjälper gärna till med råd, förslag och inspiration oavsett om ni vill köpa en ny gravsten eller komplettera en befintlig sten. Hos oss får ni hjälp med hela processen - från rådgivning och beställning till att den monteras på begravningsplatsen.
Se gravstenar

Hjälp med sorgen

Sorg är svårt att beskriva, men alla som upplever det vet att det är något annat än att vara ledsen. Hur människor hanterar sin sorg är olika och det varierar även hos varje person över tid. Men det är inte tiden i sig som avgör om sorgen läker, utan det är vad man väljer att göra under tiden.
Läs mer om sorg

Juridiska tjänster

I samband med ett dödsfall kan ni behöva juridisk hjälp. Bland annat behöver det göras en bouppteckning och ofta även ett arvskifte. Vi på Fonus samarbetar med sakkunniga juridiska rådgivare på Familjens Jurist som kan hjälpa er med detta.

TestamenteBouppteckningArvskifteDödsboförvaltningTill Familjens Jurist

Planera din egen begravning

I Vita Arkivet kan du fylla i tankar och önskemål som dina nära och kära ska få ta del av från din stund på jorden. Det brukar vara värdefullt när vi inte längre finns, och det kostar ingenting att göra det.

Läs vidare

Kontakta oss

Vi svarar i telefonen dygnet runt, alla dagar i veckan: 0771-87 00 87.