Gå till sidans huvudinnehåll

Planera begravning

För oss på Fonus är det viktigt att skapa ceremonier som hyllar det liv som levts. Alla personer är unika och det speglas även i begravningen. Vi kan hjälpa till med alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Oavsett trosinriktning hjälper vi er med inspiration och idéer om vad som är möjligt utifrån er önskemål.

Boka möte

Möte på ett sätt som passar er

För oss är det viktigt att ni får möjlighet att träffa oss på det sätt som passar er bäst. Vi kan erbjuda möte på vår begravningsbyrå, videomöte, hybridmöte, hembesök eller telefonmöte. Tack vare att Fonus finns över hela Sverige kan vi hjälpa till att ordna ceremonier på andra orter än er hemort.

Boka möteHitta begravningsbyrå

Förbered er inför vårt möte

Vid vårt första möte får ni berätta om den avlidna samt era tankar och önskemål, så att vi sedan tillsammans kan utforma en begravning som speglar det liv som levts.
Läs mer

Påbörja planeringen hemifrån

I vårt planeringsverktyg kan ni hämta inspiration och se vårt sortiment. Ni väljer själva hur många val ni gör innan vårt möte. Det som känns lite svårare att fatta beslut kring kan vi gå igenom tillsammans. För bästa upplevelse av tjänsten rekommenderar vi att ni använder datorn.
Börja planera

Bevara minnet

En människa ni älskat och förlorat lever vidare i era minnen och i ert hjärta. För många kan det kännas bra med något konkret att spara och bära med sig. Tillsammans med vår samarbetspartner Evigt Minne skapar vi unika och vackra minnessaker genom att kombinera traditionellt svenskt hantverk med modern teknologi.

Bild för Bevara minnet

Minnesarmband

Fonus minnesarmband är ett fint sätt att minnas den som inte längre finns med oss. Armbandet symboliserar att minnena kommer finnas för evigt, även om den man saknar inte längre gör det. Smycket är unisex och kan bäras av dig själv eller någon annan som är i sorg. Välkommen in till din närmsta begravningsbyrå för att köpa ett minnesarmband.
Hitta begravningsbyrå

Vad kostar en begravning?

Priset på en begravning varierar utifrån valen ni gör. Vissa kostnader är fasta, men flera kan ni påverka. Vi kan hjälpa er att utforma ett vackert och personligt avsked utifrån era önskemål.

Planera din egen begravning

I Vita Arkivet kan du fylla i minnen, tankar och önskemål som dina nära och kära ska få ta del av när du inte längre finns. Det brukar vara värdefullt och det kostar ingenting att göra det. Ge en kram till eftervärlden genom att fylla i Vita Arkivet.
Till Vita Arkivet

Läs vidare

Kontakta oss

Vi svarar i telefonen dygnet runt, alla dagar i veckan: 0771-87 00 87.