Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Köping

Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi hjälper till med allt från hämtning av avliden i bostaden eller äldreboendet, planering runt begravning och minnesstund till gravsten och gravvård.  Vi lyssnar på era önskningar och vägleder er i det svåra.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Box 314 731 27
Torggatan 11 731 32 Köping

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Köping

Markus Olsson
Markus Olsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Torbjörn Nordberg
Torbjörn Nordberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Ann Meglic
Ann Meglic
Receptionist
Anders Lagerström
Anders Lagerström
Kundområdeschef

Borgerlig begravning

När man ska planera begravning i finns det olika sätt att utföra den på. Vill man ha begravning enligt Svenska kyrkans eller annat samfunds ordning har vi nära samarbete med dessa. Önskar man inte någon speciell religiös ordning kan man planera en borgerlig begravning, som är utan någon speciell ordning. Då kan vi även erbjuda Borgerliga officianter som tar hand om den borgerliga begravningen samt planerar den med anhöriga såsom de eller den avlidna önskat.

Vita Arkivet

Vita Arkivet är en gratis tjänst som vi gärna hjälper till med. Vita Arkivet är en planering av sin egen begravning, så alla ens önskemål finns nedskrivna, den dagen man lämnar jordelivet. Detta underlättar också för anhöriga eller vänner som ska anordna begravningen. Det fysiska Vita Arkivet finns att hämta hos oss på kontoret. Det går även att skriva sitt Vita Arkiv på nätet och skapa sitt eget konto. Vi hjälper förstås till med detta också om så önskas. Fyll i Vita Arkivet digitalt här.

Juridisk hjälp

När det gäller den juridiska biten gällande ett dödsbo samarbetar vi nära med Familjens Jurist i Köping som erbjuder er professionell hjälp gällande bouppteckningar och arvsskiften. Vid tidsbokning av Familjens Jurist, görs besöket antingen hos oss på Fonus Köping eller hos Familjens Jurist i Västerås.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Köping

Fonus begravningsbyrå ligger till i fina lokaler på Torggatan 11, centralt i Köping med parkering i närområdet. Våra öppettider är 9-17. Har man svårt att ta sig hit av en eller annan anledning gör vi gärna hembesök och kommer hem till er i er bostad.

Varmt välkomna in till oss i Köping!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Köping.

Besök webbsida