Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hallstahammar

I en stund av sorg är ofta behovet stort av att möta någon som både har förståelsen och kunnandet att på rätt sätt lotsa dig igenom en svår stund. Anne-Cathrine Gran hos oss på Fonus kan och vill ge dig just en sådan service.

Vi har tillsammans stor erfarenhet av att på ett omtänksamt, lyhört och kunnigt sätt gå igenom allt som rör en så svår stund.  Vi är behjälpliga med bland annat planering av begravning och minnestund, gåvohantering samt val av gravsten och gravvård.

Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder dina närmaste till ett personligt avsked.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer.

Lokala samarbeten i Hallstahammar

Vi har ett nära samarbete med lokala florister som kan erbjuda att blommorna levereras direkt till den aktuella begravningen på begravningsdagen.

Vi kan även erbjuda hjälp med mat och dryck till minnestunden via lokala cateringfirmor, caféer med stor valmöjlighet som tillgodoser dina önskemål i samband med minnesstunden.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Hallstahammar som erbjuder professionell hjälp gällande bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Du träffar du en av deras jurist på vår begravningsbyrå i Hallstahammar.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hallstahammar

Du hittar Fonus begravningsbyrå i centrala Hallstahammar på Storgatan 10 i Hallstahammar. Vi gör även hembesök om du så önskar. Vi täcker upp orterna Strömsholm i söder via Kolbäck, Ramnäs till Virsbo i norr och Surahammar.

Varmt välkommen till oss i Hallstahammar!

Anne-Cathrine Gran
Anne-Cathrine Gran
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Hallstahammar

Besök webbsida