Gå till sidans huvudinnehåll

Anmälan till minnesstund

Att närvara vid minnesstunden ger möjlighet att prata, dela minnen och umgås i lugn och ro med de anhöriga och andra begravningsgäster. Ofta kan du anmäla dig till minnesstunden via den avlidnas minnessida.

Besök minnessidorna

Hur anmäler jag mig till minnesstunden?

Du kan anmäla dig till minnesstunden via våra minnessidor. Där hittar du information om begravningen och minnesstunden. Sök på den avlidnas namn och klicka sedan på ”Minnessida” för att komma vidare till anmälan.

På minnessidan kan du också beställa begravningsblommor och ge en minnesgåva.

Om det inte finns en minnessida

Om den avlidna inte har någon minnessida går det bra att kontakta oss på 0771-87 00 87 för att göra din anmälan. Glöm inte att ange eventuella allergier eller specialkost.

Minnesarmband

Fonus minnesarmband är ett fint sätt att minnas den som inte längre finns med oss. Armbandet symboliserar att minnena kommer finnas för evigt, även om den man saknar inte längre gör det. Smycket är unisex och kan bäras av dig själv eller någon annan som är i sorg. Välkommen in till din närmsta begravningsbyrå för att köpa ett minnesarmband.
Hitta begravningsbyrå

Frågor?

Vi har samlat svaren på våra vanligaste frågor för dig som ska planera en begravning, gå på begravning, utforma gravsten eller fylla i Vita Arkivet. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss på 0771-87 00 87.

Till frågor och svarRing oss dygnet runt