Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vasastan, Rörstrandsgatan

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Rörstrandsgatan 24 113 40 Stockholm

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus på Rörstrandsgatan

Katarina Bergström
Katarina Bergström
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Katarina Bergström är en borgerlig officiant med bred erfarenhet av borgerliga begravningar. Hon kan därför hjälpa dig med råd och idéer till er begravningsceremoni.

Linda Myron
Linda Myron
Kundområdeschef

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Fonus vid Rörstrandsgatan hjälper dig

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, borgerlig officiant, m.m.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen så erbjuder vi genom Familjens Jurist Odenplan, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik.

Planera begravning online

Via begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Lokala samarbeten

Vi på Fonus lägger stor vikt vid att erbjuda miljövänliga begravningsprodukter, vilket gör att vi kan erbjuda svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, och svepskjorta i ekologisk bomull.

Vi har flera lokala samarbetspartners när det gäller både blommor och förtäring till minnesstunder. Alla mycket uppskattade av våra kunder.

Fyll i Vita Arkivet

Det går bra att komma in, hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet hos oss. Vita Arkivet finns för att hjälpa dig att få den begravning du önskar. Det är också till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Hitta till Fonus på Rörstrandsgatan

Vår begravningsbyrå ligger på Rörstrandsgatan 24 i Stockholm. Du når oss enkelt med både tunnelbana och buss som stannar vid S:t Eriksplan. Sedan är det cirka 500 meter att gå, rakt upp på Rörstrandsgatan.

Fonus begravningsbyrå vid Rörstrandsgatan
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vasastan

Besök webbsida