Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vasastan, Rörstrandsgatan

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vi kan vara på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Rörstrandsgatan 24 113 40 Stockholm

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus på Rörstrandsgatan

Linda Myron
Linda Myron
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Fonus vid Rörstrandsgatan hjälper dig

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, borgerlig officiant, m.m.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen så erbjuder vi genom Familjens Jurist Odenplan, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik.

Planera begravning online

Via begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Lokala samarbeten

Vi på Fonus lägger stor vikt vid att erbjuda miljövänliga begravningsprodukter, vilket gör att vi kan erbjuda svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, och svepskjorta i ekologisk bomull.

Vi har flera lokala samarbetspartners när det gäller både blommor och förtäring till minnesstunder. Alla mycket uppskattade av våra kunder.

Fyll i Vita Arkivet

Det går bra att komma in, hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet hos oss. Vita Arkivet finns för att hjälpa dig att få den begravning du önskar. Det är också till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Hitta till Fonus på Rörstrandsgatan

Vår begravningsbyrå ligger på Rörstrandsgatan 24 i Stockholm. Du når oss enkelt med både tunnelbana och buss som stannar vid S:t Eriksplan. Sedan är det cirka 500 meter att gå, rakt upp på Rörstrandsgatan.

Fonus begravningsbyrå vid Rörstrandsgatan
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vi kan vara på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vasastan

Besök webbsida