Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Oxelösund

Vi hjälper dig gärna att planera begravningen efter din anhörig så att den blir precis så personlig som du vill. Vi visar gärna upp olika förslag på teman till begravningen, alltifrån blommor, programkort, solister och officianter vid borgliga ceremonier. Om du hellre träffas i en bekant miljö kan vi träffas hemma hos dig eller via telefon och dator gå igenom begravningsplaneraren som finns på våran hemsida.

Lokala samarbeten i Oxelösund

Vi har ett gott samarbete med vår lokala florist, Blomsterdesign, som kan göra blomsterdekorationer efter era önskemål och komma med kompletterande förslag.

Vid catering använder vi oss av Café Orangeriet som med sin mångåriga erfarenhet av minnesstunder hjälper er så att ni får tid att umgås med era nära och kära. Vi föreslår gärna olika lokaler för både minnesstunder och begravningsceremonier.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har en jurist från Familjens Jurist som kommer 1-2 gånger i veckan som kan, om tid finnes, sätta sig direkt i kundbesöket och svara på Era frågor angående bouppteckning men kan även hjälpa till med testamenten, framtidsfullmakter, förvaltningar m.m.

Vi som jobbar på Fonus i Oxelösund

Li Klangeryd
Li Klangeryd
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Oxelösund

Besök webbsida