Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Oxelösund

Vi som jobbar på Fonus begravningsbyrå i Oxelösund hjälper dig gärna att planera begravningen efter din anhörig så att den blir precis så personlig som du vill. Vi visar upp förslag på teman till begravningen - alltifrån kistor, urnor, blommor, programkort, solister och officianter vid borgliga ceremonier. Om du hellre träffas i en bekant miljö kan vi träffas hemma hos dig eller via telefon och dator gå igenom begravningsplaneraren som finns på vår hemsida.

Våra kundrådgivare hjälper dig innan begravningen med bokning av önskad ceremonilokal och minnesstund, blombeställning mm. Vi producerar dödsannons och programkort efter dina önskemål.

Innan och under ceremonin finns vi på plats och arrangerar blomdekorationer, vi fotograferar, tar emot anhöriga och gäster och hjälper till med det ni behöver hjälp med. Allt för att ni ska få det personliga avsked som ni önskar.

Lokala samarbeten i Oxelösund

Vi har ett gott samarbete med vår lokala florist, Blomsterdesign, som gör blomsterdekorationer efter era önskemål och kan erbjuda kompletterande förslag.

Vid catering använder vi oss av Café Orangeriet som med sin mångåriga erfarenhet av minnesstunder hjälper er så att ni får tid att umgås med era nära och kära. Vi föreslår gärna olika lokaler för både minnesstunder och begravningsceremonier.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har en jurist från Familjens Jurist som, efter tidsbokning, kan svara på era frågor angående bouppteckning, hjälpa till med testamenten, framtidsfullmakter, förvaltningar m.m.

Vi som jobbar på Fonus i Oxelösund

Li Klangeryd
Li Klangeryd
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag 10:00-14:00 Tisdag Stängt Onsdag 10:00-14:00 Torsdag - Söndag Stängt

Kontoret är inte alltid bemannat och under sommaren har vi begränsade öppettider, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Oxelösund

Besök webbsida