Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kramfors med Höga kusten

Hos oss möter du Maria Wiberg och Elin Thoren. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det känns viktigt för oss att få hjälpa, stötta och underlätta i en svår situation. Vi sätter stor vikt vid att lyssna till era önskemål för att så långt som möjligt medverka till ett fint och minnesvärt avsked, i detta ligger stor fingertoppskänsla och lyhördhet. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Torggatan 19 872 30 Kramfors

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Kramfors

Maria Wiberg
Maria Wiberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Elin Thorén
Elin Thorén
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Behöver du juridisk hjälp?

I Kramfors har vi ett samarbete med Familjens Jurist. Deras jurister kan hjälpa er med bouppteckningar, testamenten, bodelningar eller andra juridiska frågor. Hos Familjens Jurist kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Det är en genomgång över din familjejuridiska situation som fungerar i förebyggande syfte om din familjesituation skulle förändras.

Borgerlig begravning i Kramfors med Höga kusten

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Det kan vara att lyfta fram en persons musikstil, intressen med mera. På en borglig begravning kan man ta ut svängarna lite mer än vanligt eftersom det är anhöriga som sätter ramarna.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kramfors

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Kramfors  beläget på Torggatan 19, med fri parkering utanför kontoret med P-skiva. Det kan förekomma att kontoret måste stänga med kort varsel en liten stund, men ni når oss alltid på telefon. Föredrar du hembesök står vi gärna till tjänst. Vi gör gärna hembesök i hela Kramfors kommun. Varmt välkommen att höra av dig till oss! 

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kramfors

Besök webbsida