Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Jönköping

På vår begravningsbyrå träffar du Jan-Åke Karlsson, Gunno Isaksson, Eva Strand, Daniel Isaksson och Henrik Rundgren. Vi hjälper dig att utforma en vacker och personlig begravning.

Vi är ganska många på begravningsbyrån i Jönköping och vi är alla extra bra på olika saker så vi kompletterar varandra i vårt arbete. Vi uppskattar alla att möta kunna stödja och hjälpa människor i en svår period i livet.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med flera lokala restauranger och några av dem har vi avtal med. Om våra kunder efterfrågar blommor har vi  avtal med tre leverantörer. Du som kund har alltid möjlighet att önska den de vill ha hjälp av. Vi har samarbete med flera musiker och solister. Professionella exempel som Peter Hjalmarsson, Nina Åkerblom Nilsen, Jill Svensson, Andreas Glans, Mia Isaksson, Emily Bjurenstedt, Lennart Axelsson, Gunno Isaksson, Hans Carlén och Sebastian Johansson. 

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Vi har utbildade borgerliga officianter i vår personal som hjälper till med att planera och hålla i begravningsceremonin. 

Lokala aktiviteter i Jönköping

Vi möter personal från äldreboende, sjuksköterskeutbildningar, vidareutbildning för läkare och berättar om vår verksamhet. Vi träffar även pensionärsorganisationer, konfirmandgrupper gymnasieklasser och berättar om vårt yrke.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Jönköping. Familjens jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå som hjälper kunder med privat- och familjejuridik. Du kan få hjälp med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Här hittar du oss

Vår begravningsbyrå ligger på Nygatan 13, nära Sofia Kyrka. Om du kommer med bil är bästa parkering i parkeringshuset Per Brahe som ligger 200 meter från vår begravningsbyrå. Vi gör också hembesök överallt i Jönköpings, Habos, Mullsjös kommun om du hellre önskar det.

Varmt välkommen till Fonus i Jönköping!

 

 

 

Eva Strand
Eva Strand
Kundrådgivare/Representant
Gunno Isacsson
Gunno Isacsson
Kundrådgivare/Representant
Lennart Axelsson
Lennart Axelsson
Representant
Jan-Åke Karlsson
Jan-Åke Karlsson
Kontorschef
Daniel Isaksson
Daniel Isaksson
Kundrådgivare/Representant
Henrik Rundgren
Henrik Rundgren
Representant