Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Jönköping

I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt leda en människa rätt. Det är detta vi på Fonus begravningsbyrå i Jönköping hoppas och önskar att vi kan bistå med.

På Fonus begravningsbyrå i Jönköping arbetar Jan-Åke, Gunno, Lennart, Emily, Henrik och Anna. Tillsammans har vi många års erfarenhet  av begravningsbranschen och hjälper dig i alla de svåra beslut som ska fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. Vi hjälper dig med allt från planering av begravning och minnesstund, minneshälsningar samt val av gravsten.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Familjens Jurist professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Jönköping, de har sitt kontor på Västra Storgatan 8 Jönköping. Vi ett begravningsärende på Fonus blir ni uppringda av Familjens Jurist som erbjuder hjälp angående bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. De har kunskaper och erfarenhet att hjälpa er med all form av familjejuridik.

Lokala samarbeten i Jönköping

I samband med en begravning vill man som anhörig eller vän ofta ha hjälp med beställning av blommor till begravningen, detta kan gälla till exempel en kistdekoration, handbuketter, sorg dekorationer med hälsningar eller liknande. Vi samarbetar med florister i området för att kunna erbjuda bra kvalitet på våra beställningar. Vid önskemål om blommor förmedla vi kontakt med blomsterbutik som i sin tur levererar blommorna direkt till den aktuella begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon sångsolist eller musiker ska framföra ett musikstycke, antingen genom sång eller med hjälp av något instrument. För att tillgodose detta har vi manliga och kvinnliga solister samt musiker med lokal anknytning som vi anlitar till uppdraget att ge begravningen den personliga prägel som vi önskar åstadkomma och strävar efter.

Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstund efter en begravning försöker vi på Fonus begravningsbyrå i Jönköping alltid att tillgodose kundens önskemål så lång det är möjligt. Vi har ett gott samarbete med flera cateringfirmor i Jönköping. Om man som kund hos oss önskar boka en lokal för att sedan själv ta hand om förtäringen vid minnesstunden efter begravningen kan vi även i denna fråga vara behjälplig.

Borgerlig begravning i Jönköping

Vid en begravning eller minnesstund kan man ibland vilja utforma ceremonin helt efter egna idéer och inte vara bunden till en speciell ordning, eller så är man kanske inte längre medlem i svenska kyrkan. I dessa fall kan en borgerlig begravning vara aktuell.

Borgerliga officianter i Jönköping

Som borgerliga officianter på Fonus begravningsbyrå blir vårt uppdrag att se över hur anhöriga vill utforma en ceremoni, ska talet innehålla något speciellt eller vill man vara på någon plats som den avlidne tyckte mycket om. Vi utformar begravningen eller minnesstunden med tal, dikter och musik helt utifrån vad man som anhörig önskar. Om man inte vet hur man vill ha ceremonin är vi behjälplig med idéer och upplägg men vi försöker alltid ställa oss frågan vem vi begraver och på så vis utforma begravningen på ett, för kunden, passande och personligt sätt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Jönköping

Fonus begravningsbyrå i Jönköping ligger på väster i Jönköping Nygatan 13, korsningen Barnarpsgatan-Nygatan, Bredvid Planta blommor. Parkering hittar du bäst i parkeringshuset Per Brahe ca 150 m från begravningsbyrån.

Vi täcker inte bara in hjälpbehovet i Jönköping utan även intilliggande orter som Bankeryd, Habo, Tabergsdalen och Tenhult. Ombud som hjälper till att planera begravningar har vi i Mullsjö, Gränna och Visingsö.

Varmt välkommen att kontakta oss på  Fonus begravningsbyrå i Jönköping!

Gunno Isacsson
Gunno Isacsson
Certifierad Begravningsentreprenör

Är också borgerlig officiant
Lennart Axelsson
Lennart Axelsson
Representant

Är också: Borgerlig officiant samt solist
Jan-Åke Karlsson
Jan-Åke Karlsson
Kontorschef

Är också: Certifierad Begravningsentreprenör och borgerlig officiant
Henrik Rundgren
Henrik Rundgren
Representant
Emily Bjurenstedt
Emily Bjurenstedt
Kundrådgivare/Representant
Hanna Natanaelson
Hanna Natanaelson
Kundrådgivare/Representant
Anna Eriksson
Anna Eriksson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Jönköping.

Besök webbsida