Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Huskvarna

När någon dör stannar tiden för en stund. En dörr stängs och en ny dörr öppnas. Kanske delar du känslan av osäkerhet som många av våra kunder beskriver. Det är helt naturligt att känna sig vilsen och att det uppstår frågor kring vad som kommer att hända nu. Ni är alltid välkomna att besöka vårt kontor på Rosenborgsgatan 33 eller ringa och rådfråga oss om hur ni går vidare. Fonus i Huskvarna har jour dygnet runt.

Att planera en begravning är ett sätt för er som stod personen nära att tillsammans göra det sista avskedet till en minnesvärd, personlig och vacker högtidsstund. Vår uppgift är att finnas vid er sida och vägleda er utifrån de önskemål som finns.

Innan ni besöker oss får ni gärna förbereda er genom att läsa på hemsidan eller gå in på begravningsplaneraren.se. Där kan ni i lugn och ro titta igenom vårt sortiment av kistor, urnor, gravstenar, programkort, kist- och sorgedekorationer, dödsannonsförslag m.m. i olika prisklasser. Vi har ett nära samarbete med vårt dotterbolag Familjens jurist som utför bouppteckningar, dödsboförvaltningar och arvskifte, men även livstidsjuridik i stort. De har sitt kontor på Västra Storgatan 8, Jönköping.

När ett barn drabbas av sorg

Till Fonus i Huskvarna är hela familjen välkommen. Sorg berör både vuxna och barn. När något traumatiskt händer i en familj kan det kännas viktigt att få vara tillsammans. Våra lokaler i Huskvarna är anpassade för att både barn och vuxna ska känna sig välkomna. Ni är välkomna att ringa för en dialog kring hur vi på bästa sätt kan hjälpa er vidare.

Fredrik Arenhall
Fredrik Arenhall
Kundrådgivare/Representant
Jan-Åke Karlsson
Jan-Åke Karlsson
Kontorschef

Är också: Certifierad Begravningsentreprenör och borgerlig officiant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.