Planera begravning online

Trots att man stått en person nära kan det vara svårt att få ihop ett personligt avsked. Ett avsked som återspeglar den avlidna och som alla anhöriga kan känna sig nöjda med. Här hjälper vi såklart till, även innan det personliga mötet hos oss. I begravningsplaneraren kan du hämta inspiration och få tips på vad du bör fundera på inför en begravning.

Börja planera online

Det finns inga rätt och fel när man planerar en begravning. Det mesta går att lösa och det viktigaste är att få till ett avsked som känns personligt och fint. Så, vilka begravningsblommor ska man välja, vilken gravsten passar bäst och vad ska man servera på en eventuell minnesstund? I begravningsplaneraren hittar du olika teman som gör det lite enklare att fatta beslut kring viktiga frågor.

Kanske hade personen en förkärlek till segling och fiske, eller en favoritfärg som satt avtryck. Eller var det i naturen, tillsammans med dofterna och djuren, som personen trivdes som bäst? Att lyfta den avlidnas intressen, egenskaper och drömmar är ett smart sätt att spegla vem personen var. Vill du sätta ihop ett eget tema så går det självklart också att lösa.

Dela tankar och idéer med varandra

I begravningsplaneraren kan du dela tankar och idéer tillsammans med familj och anhöriga. Det är ett smidigt sätt att engagera alla närstående. Begravningsplaneraren gör det också möjligt för er att samla ihop önskemål och tankar inför mötet med oss.

Om du har frågor eller funderingar kring planeringen är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Här hittar du vanliga frågor och svar om begravningsplaneraren.