Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Östermalm

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Vi skapar begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister med mera. 

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga. Katarina är borgerlig officiant och bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer.

Lokala samarbeten

Vår lokala samarbetspartners heter Bloem och Nihlstens Blommor när det gäller blommor och Solnadals Värdshus när det gäller förtäring under minnesstund.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist. Du kan därför få hjälp med juridiska frågor som till exempel att upprätta ett testamente, bouppteckning och arvsskifte. 

Hitta Fonus begravningsbyrå på Östermalm

Fonus begravningsbyrå på Östermalm ligger i ljusa, fina lokaler på Storgatan 9 precis intill Hedvig Eleonoras församling och kyrka, ett stenkast från Östermalmstorg. Närliggande t-bana Östermalmstorg, samt buss 54. Vi gör även hembesök.

Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Hely Lamberg
Hely Lamberg
Kundrådgivare/Representant
Katarina Bergström
Katarina Bergström
Kundrådgivare/Representant
Är också: Borgerlig officiant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Östermalm

Besök webbsida