Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Mellerud

Vi på Fonus begravningsbyrå i Mellerud hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Hos oss är mötet med kunden viktigast och vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Vi som hjälper dig är Anders och Jennie.

Vi har telefonjour dygnet runt!

Vi hjälper också den som själv vill förbereda sina egna önskemål genom att fylla i det Vita Arkivet.

Lokalt samarbete

Fonus begravningsbyrå i Mellerud samarbetar med våra lokala florister och cateringföretag. Vi har också bra kontakt med lokala solister och musiker.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, arvskiften, testamenten och andra juridiska frågor. Vår jurist finns på Dalslands Sparbank i Mellerud.

Borgerlig begravning

Vi jobbar även med att utforma borgliga begravningsceremonier. Dessa görs i huvudsak då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men även då det finns önskemål om att få utforma en begravningsceremoni helt utifrån egna önskemål. Vår borgliga officiant hjälper då till att utforma en ceremoni som ni önskar den med musik, dikter och personliga tal.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Mellerud

Fonus begravningsbyrå i Mellerud ligger på Storgatan 30. Goda parkeringsmöjligheter finns på Österrådaplan, intill Pressbyrån.

Anders Grimheden
Anders Grimheden
Kundrådgivare/Representant
Eva Sandström
Eva Sandström
Kundrådgivare
Jennie Åkerblom
Jennie Åkerblom
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 10:00 - 17:00 Lunchstängt 13:00 - 14:00 Lördag - Söndag Stängt
I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Mellerud

Besök webbsida