Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Grums

Hos oss möter du Katarina, Pierre, Kicki och Lars. Vi arbetar tillsammans för att hjälpa er igenom en svår och tung situation med vår erfarenhet och kompetens.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Åmål för bouppteckningar. Därför kan du få hjälp med arvsskiften, förvaltning och testamenten.

Lokala samarbeten och aktiviteter i Grums

Vi har ett nära samarbete även med våra florister på orten.Tillsammans med dem kan vi erbjuda blommor till begravningar av hög kvalitet. Blommorna levereras självklart direkt till ceremonilokalen.

Vi har också ett mycket gott samarbete med olika cateringfirmor, konditorier och restauranger som hjälper oss att genomföra fina minnesstunder med god mat efter era personliga önskemål. För att sätta en personlig prägel på en begravningsceremoni är musik en viktig del. Vi kan hjälpa till med att föreslå solister och musiker som kan framföra musikstycken via sång eller olika instrument.

Vi är gärna med på olika föreningsträffar och pratar om Vita Arkivet. Kontakta oss gärna om just er förening önskar vårt deltagande. Vi har även synts på Begravningsmässor mm som anordnats runt vårt område.

Borgerlig begravning

Borgerliga begravningar görs i huvudsak då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men även då det finns önskemål om att få utforma en begravningsceremoni helt efter egna önskemål. Vi har egna borgliga officianter som då hjälper till att utforma en ceremoni helt efter era önskemål med musik, dikter och personliga tal.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Grums

Fonus begravningsbyrå i Grums ligger i centrala Grums på Sveaplan 1. Begravningsbyrån ligger granne med Apoteket på Sveaplan. Parkering finns det gott om runt omkring oss, dels några precis i anslutning till vårt kontor, samt ett flertal större runt omkring oss. Vi är handikappanpassade till viss del med stora ytor och handikapptoalett.

Vi täcker även upp Vålberg, Edsvalla, Segmon, Slottsbron, Borgvik och Värmskog. Vi har också ett nära samarbete med våra kontor i gränskommunerna Säffle, Kil, Arvika och Karlstad.

Välkomna till oss!

Katarina Kihlström
Katarina Kihlström
Kontorschef
Pierre Ellison
Pierre Ellison
Kundrådgivare/Representant
Kicki Enell
Kicki Enell
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Åmål

Besök webbsida