Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Grums

Hos Fonus begravningsbyrå i Grums möter du Katarina, Pierre, Lars, Thomas eller Kicki - alla med flera års erfarenhet. Vi arbetar tillsammans för att hjälpa er genom en svår och tung situation. Med erfarenhet och kompetens hjälper vi till med alla delar som behövs för att utforma en personlig och vacker begravning. Om ni inte har möjlighet att ta er till kontoret kan vi erbjuda hembesök. Vi hjälper också den som själv vill förbereda sina egna önskemål genom att fylla i Vita Arkivet.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Sveaplan 1 (Höghuset) 664 30 Grums

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Grums

Pierre Ellison
Pierre Ellison
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Lars Andersson
Lars Andersson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Kicki Enell
Kicki Enell
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Thomas Kihlström
Thomas Kihlström
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Katarina Kihlström
Katarina Kihlström
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Behöver du juridisk hjälp?

I Grums har vi ett nära samarbete med Familjens Jurist i Åmål. De kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte, förvaltning och testamente. Deras huvudkontor ligger på Torggatan 5 i Åmål, men som kund hos oss erbjuds du självklart tid i våra lokaler.

Lokala samarbeten i Grums

Vi på begravningsbyrån har ett nära samarbete med lokala florister i Grums. Tillsammans med dem kan vi erbjuda blommor av hög kvalitet som levereras direkt till ceremonilokalen. Vi har också ett mycket gott samarbete med olika restauranger som hjälper oss att genomföra fina och personliga minnesstunder med god mat.

Musik är en viktig del på en begravningsceremoni för att sätta en personlig prägel på det sista avskedet. Vi på Fonus har ett brett nätverk med solister och musiker som kan framföra musikstycken via sång eller olika instrument.

Vi som jobbar på Fonus begravningsbyrå i Grums är gärna med på olika föreningsträffar och pratar om Vita Arkivet, etc. Kontakta oss om just er förening önskar vårt deltagande.

Borgerliga begravningar

Vi på Fonus i Grums har stor erfarenhet av att utforma borgliga begravningsceremonier. Dessa görs i huvudsak då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men även då det finns önskemål om att få utforma en begravningsceremoni helt utifrån egna önskemål. Vi har egna borgliga officianter som då hjälper till att utforma en ceremoni helt efter era önskemål med musik, dikter och personliga tal.

Miljövänligt begravningssortiment

För oss på Fonus är det viktigt att kunna erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Vi erbjuder därför svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor och svepskjorta i ekologisk bomull.

Planera begravningen

I vår Begravningsplanerare kan du påbörja planeringen digitalt innan ditt möte. Det kan vara en hjälp för dig inför ditt besök hos oss.

Hitta till Fonus begravningsbyrå i Grums

Fonus begravningsbyrå i Grums ligger i centrala Grums på Sveaplan 1. Begravningsbyrån ligger granne med apoteket på Sveaplan. Parkering finns det gott om, dels några precis i anslutning till vårt kontor, samt ett flertal större runt omkring oss. Vi är handikappanpassade till viss del med stora ytor och handikapptoalett.

Fonus i Grums täcker även upp Vålberg, Edsvalla, Segmon, Slottsbron, Borgvik och Värmskog. Vi har också ett nära samarbete med våra kontor i gränskommunerna Säffle, Kil, Arvika och Karlstad.

Varmt välkommen till oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Åmål

Besök webbsida