Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Säffle

Hos Fonus i Säffle möter du Katarina, Pierre, Lars eller Kicki som alla har flera års erfarenhet. Med hjälp av vår stora kunskap och kompetens hjälper vi er genom en svår och tung situation. Tillsammans guidar vi er genom alla delar för att utforma en vacker och personlig begravning. Har ni inte möjlighet att ta er till kontoret kan vi göra hembesök. För den som vill förbereda sina egna önskemål kan vi hjälpa till med att fylla i Vita Arkivet.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Sundsgatan 24 661 42 Säffle

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Säffle

Pierre Ellison
Pierre Ellison
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Lars Andersson
Lars Andersson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Kicki Enell
Kicki Enell
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Katarina Kihlström
Katarina Kihlström
Kontorschef

Behöver du juridisk hjälp?

I Säffle har vi ett nära samarbete med Familjens Jurist i Åmål. De kan bland annat hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte, förvaltning och testamente. Deras huvudkontor ligger på Torggatan 5 i Åmål, men som kund hos oss erbjuds du självklart en mötestid i våra lokaler.

Vi har också ett nära samarbete med Familjens Jurist i Karlstad för andra ärenden inom familjejuridik såsom samboavtal och äktenskapsförord.

Lokala samarbeten i Säffle

Vi har ett nära samarbete med lokala florister i Säffle. Tillsammans med dem kan vi erbjuda er blommor av hög kvalitet som levereras direkt till ceremonilokalen där begravningen hålls. Vi har även ett mycket gott samarbete med olika restauranger som kan leverera mat till minnesstunden utifrån era personliga önskemål.

För att sätta en personlig prägel på en begravningsceremoni är musik en viktig del. Vi på Fonus har ett flertal solister att föreslå som kan framföra musikstycken via sång eller olika instrument. 

Vi som jobbar i Säffle är gärna med på olika föreningsträffar och pratar om Vita Arkivet. Kontakta oss om er förening önskar vårt deltagande!

Borgerliga begravningar

På Fonus i Säffle har vi egna borgliga officianter med stor erfarenhet av att utforma en borgerlig begravning. En borgerlig begravning görs i huvudsak då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men också om man vill utforma en begravningsceremoni helt utifrån egna önskemål. Tillsammans med oss hjälper vi till att utforma en borgerlig ceremoni med musik, dikter och personliga tal – precis som ni vill ha det.

Miljövänligt sortiment

På Fonus lägger vi stor vikt vid att kunna erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Vi erbjuder därför svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor och svepskjorta i ekologisk bomull.

Planera begravningen

Om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss kan du använda vår Begravningsplanerare. Begravningsplaneraren är ett digitalt verktyg där du kan gå igenom alla steg och valmöjligheter, så att du är förberedd på vilka val som ska fattas när vi ses.

Hitta till Fonus begravningsbyrå i Säffle

Fonus begravningsbyrå i Säffle ligger på Sundsgatan 24 i centrala Säffle. Du hittar oss strax efter rondellen i korsningen Östra Storgatan och Sundsgatan. Parkering finns det gott om, dels utefter Sundsgatan samt ett flertal större runt omkring oss. Vi är handikappanpassade till viss del med stora ytor och handikapptoalett.

Vi på Fonus i Säffle täcker även upp Svanskog, Värmlands Nysäter, Värmlandsbro, Gillberga och Långserud samt hela Värmlandsnäs. Vi har också ett nära samarbete med våra kontor i gränskommunerna Grums, Åmål, Kil, Arvika och Karlstad.

Varmt välkomna till oss!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Säffle

Besök webbsida