Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Säffle

Hos oss möter du Katarina, Pierre, Kicki eller Lars. Vi arbetar tillsammans för att hjälpa er igenom en svår och tung situation med vår erfarenhet och kompetens. Vi guidar er igenom alla delar i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi hjälper också den som själv vill förbereda sina egna önskemål genom att fylla i det Vita Arkivet. Vi kan även erbjuda hembesök vid önskemål. 

Behöver du juridisk hjälp?

I Säffle har vi ett nära samarbete med Familjens Jurist i Säffle. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, arvsskiften, förvaltning och testamenten. Deras kontor ligger i Åmål på Torggatan 5, men som kund hos oss bokar ni besökstid på vår begravningsbyrå i Säffle.

Lokala samarbeten i Säffle

Vi har ett nära samarbete med lokala florister i Säffle. Tillsammans med dem kan vi erbjuda blommor till begravning med hög kvalitet. Blommorna levereras självklart direkt till ceremonilokalen.

Vi har också ett mycket gott samarbete med olika konditorier och restauranger som hjälper oss att genomföra fina minnesstunder med god mat efter era personliga önskemål. För att sätta en personlig prägel på en begravningsceremoni är musik en viktig del. Vi på Fonus har ett flertal solister att föreslå som kan framföra musikstycken via sång eller olika instrument.

Vi som jobbar i Säffle är gärna med på olika föreningsträffar och pratar om Vita Arkivet, etc. Kontakta oss gärna om just er förening önskar vårt deltagande.

Borgerliga begravningar

Vi jobbar även med att utforma borgliga begravningsceremonier. Dessa görs i huvudsak då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men även då det finns önskemål om att få utforma en begravningsceremoni helt från egna önskemål. Vi har egna borgliga officianter som då hjälper till att utforma en ceremoni helt efter era önskemål med musik, dikter och personliga tal.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Säffle

Fonus begravningsbyrå i Säffle ligger på Sundsgatan 24 i centrala Säffle. Du hittar oss strax efter rondellen i korsningen Östra Storgatan och Sundsgatan. Parkering finns det gott om, dels utefter Sundsgatan samt ett flertal större runt omkring oss. Vi är handikappanpassade till viss del med stora ytor och handikapptoalett.

Vi på Fonus i Säffle täcker även upp Svanskog, Värmlands Nysäter, Värmlandsbro, Gillberga och Långserud samt hela Värmlandsnäs. Vi har också ett nära samarbete med våra kontor i gränskommunerna Grums, Åmål, Kil, Arvika och Karlstad.

Varmt välkomna till oss!

Katarina Kihlström
Katarina Kihlström
Kontorschef
Pierre Ellison
Pierre Ellison
Kundrådgivare/Representant
Lars Andersson
Lars Andersson
Kundrådgivare/Representant
Kicki Enell
Kicki Enell
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Säffle

Besök webbsida