Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Säffle

Välkommen till oss på Fonus Begravningsbyrå i Säffle!

Kontoret är centralt beläget på Sundsgatan med goda parkeringsmöjligheter runt om. Vårt kontor är inrett i ljusa färger, har bilder med lokal anknytning, är i det mesta handikappanpassat och vår entré ligger i markplan så att alla enkelt kan ta sig in till oss.

Vi som jobbar på kontoret är Katarina Kihlström, Pierre Ellison och Mikael Takman.

Vi arbetar för att hjälpa er på alla sätt runt dödsfall och begravning, att utforma begravningsakten efter era personliga önskemål, både kyrkliga och borgliga akter. Vi hjälper även till med er gravsten, inskription på befintlig eller kanske en ny, vacker gravvård?

Vi erbjuder även hembesök för er som önskar.

Ni är också mycket välkomna in till oss i andra ärenden, för att förmedla blommor eller minnesgåvor till begravningar runt omkring i hela Sverige, vi säljer gravlyktor och gravljus i olika format samt är även återförsäljare för Emperi Planteringslådor.

Vi kan också erbjuda hjälp att fylla i Vita Arkivet och ansöka om Begravningsförsäkring.

Kontoret är öppet alla vardagar mellan 10.00-17.00, med lunchstängt mellan 13.00-14.00, men vi har självklart jour dygnet runt, för att ni alltid ska kunna kontakta oss! Ni kan även nå oss via hemsidan, www.fonus.se, där ni också kan planera begravning, beställa blommor, läsa dödsannonser samt fylla i Vita Arkivet.

Säffle pastorat är ett stort område, vi jobbar över 9 församlingar, Säffle, Tveta, Svanskog, Långserud, Gillberga, Kila, Bro, Ny-Huggenäs och Södra  Värmlandsnäs med totalt 14 kyrkor inom Svenska kyrkan, sedan har vi självklart samarbete med olika missionsförsamlingar och pingstförsamlingar runt i vårt område.

Vi har ett mycket bra samarbete med Familjens Jurist, där ni lätt kan få hjälp med allt som rör familjejuridik. De har sitt huvudkontor i Åmål, men ni träffas här på vårt kontor.

Katarina Kihlström
Katarina Kihlström
Kontorschef
Mikael Takman
Mikael Takman
Kundrådgivare/Representant
Pierre Ellison
Pierre Ellison
Kundrådgivare/Representant