Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlstad

Hos oss möter du Annika Ahl, Anita Ferm, Lars Sparvman och Agneta Sparvman. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Lokala samarbeten i Karlstad

Vi har lokala samarbeten med florister, cateringfirmor och restauranger. Vi har även samarbeten med enskilda musiker för musikaliska inslag vid begravningen.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Karlstad. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Borgerlig begravning i Karlstad

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Agneta är utbildad borgerlig officiant och kan hjälpa till med att planera och hålla i den begravningen.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlstad

Du hittar Fonus begravningsbyrå på Norra Strandgatan 3, mitt emot Gamla Badhuset och ett stenkast från konferenscentret CCC. Kommer du med bil så är det lämpligt att parkera i Badhusparken eller längs pråmkanalen. Vår begravningsbyrå ligger på markplan och därför är det inga problem för dig som använder rullstol eller rullator att besöka oss.

Vårt upptagningsområde; Karlstad kommun, Hammarö kommun inkl. Skoghall, Forshaga kommun inkl. Deje. Stäckningen ser ut; Deje å Molkom i norr,  Skoghall i söder, Vålberg i väster och Väse österut.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Karlstad

Vi på begravningsbyrån i Karlstad har arbetat olika länge och har olika kompetensområden. Annika är certifierad begravningsentreprenör och är extra duktig på gravstenar. Anita Ferm är också certifierad begravningsentreprenör och arbetar mycket i Deje och i Forshaga som kundrådgivare. 

Lars Sparvman är transportansvarig och är väldigt duktig på logistik, Agneta Sparvman är kontorschef och borgerlig officiant.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Karlstad!

Agneta Sparvman
Agneta Sparvman
Kontorschef
Anita Ferm
Anita Ferm
Kundrådgivare/Representant
Annika Ahl
Annika Ahl
Kundrådgivare/Representant
Lars Sparvman
Lars Sparvman
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlstad.

Besök webbsida