Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Åmål

I landskapet Dalsland ligger Åmål alldeles vid Vänerns strand. Åmål är en liten fin sommar- och vinterstad med ca 10 000 invånare. Fonus begravningsbyrå som funnits här sedan 1993 ligger i centrala delarna av Åmål. Vi finns i ljusa, fina lokaler som vi delar med Familjens jurist och vi har bra parkeringsmöjligheter alldeles utanför kontoret.

Vi som arbetar på kontoret är, Eva Sandström som är kontorschef och kundrådgivare, Greger Emilsson och Henrik Jägergren, som arbetar som representanter och kundrådgivare. Grejer är också utbildade borgerlig officiant. Tillsammans tar vi hand om våra kunder på bästa sätt genom vår kompetens och erfarenhet.

Till oss kan Ni med förtroende vända Er när det gäller allt rörande begravning. Vi hjälper Er att utforma begravningen helt efter Era önskemål. Vi hjälper bland annat till med beställning av blommor, programkort, förtäring mm. Ni kan även vända Er till oss när det gäller bokning av urnsättning och beställning av gravsten.

Hos oss kan ni även hämta Vita arkivet, som är en vägledning för anhöriga om hur man vill ha sin begravning. Vår målsättning är att tillgodose våra kunder med all hjälp som behövs vid ett tillfälle i livet som inte alltid är så lätt att orka ta sig igenom.

Vi samarbetar med Familjens jurist och därför kan Ni på ett enkelt sätt få kontakt med kunnig personal vad gäller bouppteckning och arvsskifte mm. Ni kan med trygghet vända Er till Fonus begravningsbyrå i Åmål när Ni behöver ha hjälp och stöd när någon nära anhörig avlider. Vi finns till för Er.

Eva Sandström
Eva Sandström
Kontorschef
Greger Emilsson
Greger Emilsson
Kundrådgivare/Representant
Henrik Jägergren
Henrik Jägergren
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.