Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Åmål

På Fonus i Åmål möter du Greger, Henrik eller Eva som alla har flera års erfarenhet. Med vår erfarenhet och kompetens guidar vi er genom alla delar för att utforma en personlig och vacker begravning. Har ni inte möjlighet att ta er till kontoret kan vi erbjuda hembesök. Om du vill förbereda dina egna önskemål är du välkommen in till oss, så hjälper vi dig att fylla i det Vita Arkivet.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00 - 17:00 Lunchstängt 12:00 - 13:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Torggatan 5 662 31 Åmål

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Åmål

Eva Sandström
Eva Sandström
Kundrådgivare
Greger Emilsson
Greger Emilsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Henrik Jägergren
Henrik Jägergren
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Behöver du juridisk hjälp?

I Åmål har Fonus ett nära samarbete med Familjens Jurist som finns i samma lokaler som oss på Torggatan 5. Där kan du få hjälp med bouppteckningar, arvskiften, förvaltning och testamenten. 

Lokala samarbeten i Åmål

Till begravningen kan vi erbjuda blommor av hög kvalitet som levereras direkt till ceremonilokalen. Vi har ett nära samarbete med våra lokala florister i Åmål som hjälper oss med detta. Vi har också ett mycket gott samarbete med olika restauranger som hjälper till att genomföra fina minnesstunder med god mat efter era personliga önskemål.

Om ni önskar ha musik som en del i begravningsceremonin kan vi på Fonus hjälpa er med det. Vi har ett bra nätverk med solister och musiker som kan framföra musikstycken via sång eller olika instrument. 

Vi som jobbar i Åmål är gärna med på olika föreningsträffar, och vi kan bland annat prata om Vita Arkivet eller Försäkringsutredning. Kontakta oss om just er förening önskar vårt deltagande.

Borgerliga begravningar

En borgerlig begravningsceremoni görs oftast då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men också om det finns önskemål att få utforma ceremonin helt utifrån egna önskemål.

På Fonus i Åmål har vi en gedigen erfarenhet av att utforma borgliga begravningsceremonier. Hos oss är både Henrik och Greger borgliga officianter och de kan hjälpa till att utforma en ceremoni med musik, dikter och personliga tal – precis som ni önskar ha det.

Miljövänligt begravningssortiment

För oss på Fonus är det viktigt att kunna erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Därför erbjuder vi svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor, och svepskjorta i ekologisk bomull.

Planera begravningen online

I vår onlinetjänst Begravningsplaneraren har du möjlighet att påbörja planeringen innan vårt möte. Den kan också vara till hjälp för dig som vill förbereda dig på vilka valmöjligheter som finns och vilka beslut som ska fattas.

Hitta till Fonus begravningsbyrå i Åmål

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Åmål på Torggatan 5, som är en tvärgata till vår huvudgata Kungsgatan. Om du kommer söderifrån svänger du till vänster i minirondellen efter torget, och kommer du norrifrån blir det till höger i samma rondell innan torget. Vi har goda parkeringsmöjligheter utanför och i närheten av kontoret.

Fonus i Åmål täcker upp hela Åmåls kommun som innefattar Edsleskog, Fröskog, Tösse, Ånimskog, Mo och även Svanskog (Säffle kommun). Vi har också nära samarbete med våra kontor i grannkommunerna Mellerud, Säffle och Grums.

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00 Lunchstängt 12:00 - 13:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Åmål

Besök webbsida