Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors

I mitten av det vackra landskapet Dalsland ligger Bengtsfors vid sjön Lelången och här går Dalslands kanal förbi. Fonus begravningsbyrå är centralt beläget i närheten av torget och med bra parkeringsmöjligheter.

Vi finns på plats på kontoret i Bengtsfors varje onsdag men vi tar naturligtvis emot Er även på andra tider. Kontoret bemannas oftast av Greger Emilsson och Henrik Jägergren som är representanter och kundrådgivare. Vi övriga som ibland finns på kontoret är Eva Sandström, kontorschef och kundrådgivare. Greger är också utbildade borgerliga officianter. Tillsammans tar vi hand om våra kunder på bästa sätt genom vår kompetens och erfarenhet.

Till oss kan Ni med förtroende vända Er när det gäller allt rörande begravning. Vi hjälper Er att utforma begravningen helt efter Era önskemål. Vi hjälper bland annat till med beställning av blommor, programkort, förtäring mm. Ni kan även vända Er till oss när det gäller bokning av urnsättning och beställning av gravsten. Hos oss kan ni även hämta Vita arkivet, som är en vägledning för anhöriga om hur man vill ha sin begravning. Vår målsättning är att tillgodose våra kunder med all hjälp som behövs vid ett tillfälle i livet som inte alltid är så lätt att orka ta sig igenom. Vi samarbetar med Familjens jurist och därför kan Ni på ett enkelt sätt få kontakt med kunnig personal vad gäller bouppteckning och arvsskifte mm.

Ni kan med trygghet vända Er till Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors när Ni behöver hjälp och stöd när någon nära anhörig har avlidit. Vi finns till för Er.

Eva Sandström
Eva Sandström
Kontorschef
Greger Emilsson
Greger Emilsson
Kundrådgivare/Representant
Henrik Jägergren
Henrik Jägergren
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.