Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors

På Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors träffar du Greger, Eva och Henrik. Greger är den som oftast finns på Fonus i Bengtsfors och som även är representant på begravningarna som vi har i Bengtsfors med omnejd.

Juridisk hjälp i Bengtsfors

Vi samarbetar med Familjens Jurist som finns i samma lokaler som Fonus Begravningsbyrå i Åmål, på Torggatan 5. Kunderna bokar tid med Familjens Jurist som då åker till Bengtsfors för att träffa dem. Hos Familjens Jurist kan man få hjälp med bouppteckningar, arvsskiften, förvaltning, testamente mm.

Lokalt samarbete i Bengtsfors

Vi har bra samarbete med vår lokala florist och våra lokala cateringfirmor. Vi hjälper även till att boka solister. Vi är gärna med på olika föreningsträffar och pratar om Vita Arkivet med mera.

Borgerliga begravningar

På Fonus i Bengtsfors har vi Greger Emilsson som är borgerlig officiant och han hjälper till att utforma en ceremoni efter era önskemål.

Hitta hit Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Bengtsfors, på Storgatan 11, vid torget, på gångvägen mellan Coop parkeringen och torget. Det finns bra parkeringsmöjligheter på stor parkering vid kontoret.

Vi täcker upp hela Bengtsfors kommun samt Dalslandskommunerna, Mellerud, Åmål, Dals-Ed. Vi har också nära samarbete med våra Fonus kontor i grannkommunerna Åmål, Mellerud, Säffle och Grums.

Eva Sandström
Eva Sandström
Kontorschef
Greger Emilsson
Greger Emilsson
Kundrådgivare/Representant
Henrik Jägergren
Henrik Jägergren
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bengtsfors

Besök webbsida