Välkommen till Fonus begravningsbyrå Malmö

På våra begravningsbyråer i Malmö kan du få hjälp med att ordna en begravning som blir ett personligt avsked och en hyllning till det liv som levts. Vi svarar gärna på frågor du har om till exempel Vita Arkivet eller gravstenar. Våra begravningsbyråer i Malmö har många lokala samarbeten för bland annat blommor och mat och dryck vid minnesstund.

Vill du ge en minnesgåva?

Det är enklast att ge en minnessgåva via Fonus Minnessidor. Kontakta gärna oss om du har frågor om minnesgåvor eller vill ha hjälp med att lämna en gåva.

Miljöbegravning i Malmö

På Fonus i Malmö erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå. Hos oss kan du också få kontakt med Familjens Jurists skickliga jurister som hjälper till med testamente, arvskiften, bouppteckningar och andra juridiska tjänster.

Begravningsplatser i Malmö

I Malmö finns ett flertal begravningsplatser och ceremonilokaler för begravningar.

Malmös största begravningsplats är Östra kyrkogården, i den norra delen av Rosengård. Andra vanliga begravningsplatser är S:t Pauli kyrkogårdar, Limhamns kyrkogård och Gamla kyrkogården vid Gustav Adolfs torg.

Välkommen att kontakta din närmaste Fonus begravningsbyrå Malmö!