Välkommen till Fonus begravningsbyråer i Malmö

På våra begravningsbyråer är du som kund och dina personliga önskemål i fokus. På våra begravningskontor i Malmö träffar du utbildad och erfaren personal som hjälper dig att anordna ett personligt avsked.

Vi på Fonus finns på flera platser i  Malmö. Du hittar oss på Södra Förstadsgatan, vid Limhamn, i Slottsstaden och i Värnhem. Vi vet hur viktigt det personliga mötet mellan kund och kundrådgivare, därför är vi den enda aktören som har begravningskontor runt om i hela Sverige.

Fonus har störst kunskap att skapa de bästa begravningarna och personliga avsked som hjälper de anhöriga i sorgearbetet. Hos oss kan du få hjälp med allt som har med begravning att göra. Till exempel kan du genom oss köpa gravsten, blommor, kistor eller urnor. Vi hjälper dig också med att boka plats för begravningsceremonin samt ordna med transporter. Vi på Fonus tillverkar våra egna kistor och urnor på vår egna kvalitetscertifierade fabrik i Falköping. Hos oss kan du också teckna begravningsförsäkring och beställa försäkringsutredning. Har du frågor eller funderingar om våra tjänster eller produkter är du välkommen att höra av dig till våra begravningsbyråer i Malmö.

Fonus samarbetar med Familjens jurist som innebär att vi kan ge dig som kund en helhet i begravnings- och juridiktjänster. Familjens jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå med lång erfarenhet av att teckna bouppteckningar och hjälpa till vid testamentesskrivning. På alla våra begravningskontor i Malmö har vi samarbete med Familjens jurist. I Malmö finns vi i de centrala delarna av Malmö nära Folkets park på Södra Förstadsgatan samt i Värnhem. Du hittar oss också vid Limhamn på Linnégatan.

Välkommen in till några av våra begravningskontor i Malmö.