Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Landskrona

Här möter du Pia Gellner och Susanne Modig. I lugn och trivsam miljö möter du professionella medarbetare som hjälper dig igenom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Hos oss är kundens behov i centrum och vi är lyhörda inför era önskemål. Tillsammans hittar vi alltid lösningar vid frågor eller om det skulle uppstå problem.

Miljöbegravning i Landskrona

På Fonus i Landskrona erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Landskrona

Fonus begravningsbyrå i Landskrona samarbetar med den lokala floristen Råå Blomman som ligger i Helsingborg och finns det speciella önskemål om restauranger eller musiker så löser vi det under beställningen.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Landskrona. Därför kan du få hjälp med bouppteckning, arvskiften eller andra juridiska frågor av jurister som kommer till vår begravningsbyrå.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Landskrona

Fonus begravningsbyrå ligger på Östergatan 35 i Landskrona. Vår begravningsbyrå ligger i närheten av Teaterparken och Restaurang Basilika.

Varmt välkommen att kontakta Fonus begravningsbyrå i Landskrona!

Pia Gellner
Pia Gellner
Kundrådgivare/representant
Susanne Modig
Susanne Modig
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.