Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Landskrona

På Fonus begravningsbyrå i Landskrona hjälper vi dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Miljöbegravning i Landskrona

På Fonus i Landskrona erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Landskrona

Fonus begravningsbyrå i Landskrona samarbetar med lokala florister och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Landskrona. Du kan där få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Landskrona

Fonus begravningsbyrå i Landskrona ligger på Östergatan 35 med gångavstånd från tågstationen. I närheten till vår begravningsbyrå finns bra parkerings möjligheter. Vi kan givetvis göra hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss i Landskrona!

Pia Gellner
Pia Gellner
Kundrådgivare/Representant
Kerstin Sjöstrand
Kerstin Sjöstrand
Kundrådgivare/Representant
Carina Karlsson
Carina Karlsson
Kundrådgivare/Representant
Rolf Nordsjö
Rolf Nordsjö
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Landskrona

Besök webbsida