Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lund

På vår begravningsbyrå möter du Åsa och Henric. Vi tillgodoser kunden med den service och det bemötande de förväntar sig. Vi försöker följa med kunden genom hela processen vilket gör våra kunder trygga.

Vi som jobbar här strävar efter att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande. Allas situation är unik och det är vårt arbete att hjälpa dig att skapa ett värdigt och vackert avslut helt enligt dina önskemål. Vi arrangerar såväl borgerliga begravningar som ceremonier enligt alla religiösa traditioner.

Lokala samarbeten i Lund

Vi samarbetar med två florister i Lund, Eka-Blommor och KC-blommor. De är jätteduktiga och våra kunder får mycket blommor för pengarna. Om våra kunder önskar mat och dryck vid minnesstunden ordnar vi det oftast på Grand hotell, i Scandics matsal, eller via Sirius restaurang.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Lund. Vi har löpande kontakt och träffas emellanåt och har ett utbyte med vår personal så vi lär känna varandras verksamheter. Genom vårt samarbete kan våra kunder få hjälp med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Här hittar du Fonus begravningsbyrå i Lund

Fonus i Lund befinner oss mitt i universitetsstaden Lund med Lunds domkyrka på bara några hundra meters avstånd. Lundagård förenar stadskärnan med vackra träd och den tjusiga magnolian som syns på TV, när Lunds Studentsångare sjunger in våren på Universitetstrappan. Vår begravningsbyrå finner du mellan Allhelgonakyrkan och Lunds domkyrka.

Du tar dig enkelt till oss med tåg, bil, buss eller cykel. Parkeringsmöjligheter finner du på S:t Laurentiigatan eller under Stadsbiblioteket. För den som önskar finns möjligheten att bli avsläppt precis utanför begravningsbyrån. Vi har ett trappsteg upp till ytterdörren och behöver du hjälp att komma in finner du en dörrklocka på husfasaden. Vi hjälper dig gärna. För dig som eventuellt har en större rullstol finns möjlighet att komma in i vår lokal via vår innergård.

Vi gör självklart hembesök om du hellre önskar det. Oftast gör vi det i Lund, Dalby, Veberöd, Södra Samdby, Lomma, Bjärred eller Kävlinge.

Varmt välkommen att kontakta oss i Lund!

Henric Dufeu
Henric Dufeu
Representant
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.