Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Helsingborg Norr

Här möter du Rolf Nordsjö och Nina Ohlin. Vi hjälper dig med att planera och genomföra en vacker och personlig begravning som blir till ett fint minne. Rolf och Nina tycker att deras jobb är stimulerande och utmanande. Vi möter våra kunder genom att vara ödmjuka, lyhörda och raka.

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med lokala florister som hjälper oss med blommor och blomsterarrangemang. Vi har också samarbete med lokala cateringfirmor som hjälper till med mat och dryck vid minnesstunden. Vi har förmånen av att ha Koralsångare för Kyrkotillhöriga i Helsingborgs postorat.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå. Ofta är det juristen Annette Schönbeck som träffar våra kunder. Hos henne kan du få hjälp med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Här hittar du oss

Vår begravningsbyrå ligger på Pålsjögatan 10. Vår begravningsbyrå är enkelt att hitta. Åker man bil utgår man från norra infarten till Helsingborg så kör man på, i fjärde stopp-ljuset tar man höger och kommer in på Kopparmöllegatan. Som sedan övergår till att heta Pålsjögatan. På andra gatan till höger, i korsningen Pålsjögatan/Föreningsgatan ligger vi i övre delen till höger.

Åker man kollektivt är det smidigast att hoppa av på Stattena eller att man åker stadsbuss.

Vi täcker upp hela nordvästra Skåne. Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Klippan och Ekeby. Vi gör givetvis också hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

 

Christina Wendel
Christina Wendel
Kundrådgivare/Representant
Eva Lindberg
Eva Lindberg
Kontorschef