Kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ring 0771 87 00 87

Sidförslag
  Begravningsbyråer
   Söker du en minnessida eller dödsannons? De hittar du på  Fonus minnessidor 

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ängelholm

   Att förlora en närstående är en av de svåraste stunderna i livet. Mitt i en omtumlande tid är det många beslut som måste fattas och mycket som ska tas hand om. Vi på Fonus Ängelholm i Skåne finns här som ett stöd för er kring allt som handlar om dödsfall och begravning. Tillsammans utformar vi en begravningsceremoni som hyllar det liv som levts och blir ett vackert sista avsked.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Järnvägsgatan 9 262 32 Ängelholm

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ängelholm

   Att förlora en närstående är en av de svåraste stunderna i livet. Mitt i en omtumlande tid är det många beslut som måste fattas och mycket som ska tas hand om. Vi på Fonus Ängelholm i Skåne finns här som ett stöd för er kring allt som handlar om dödsfall och begravning. Tillsammans utformar vi en begravningsceremoni som hyllar det liv som levts och blir ett vackert sista avsked.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Järnvägsgatan 9 , Ängelholm

   Vi som hjälper er på Fonus i Ängelholm

   På Fonus Ängelholm i Skåne arbetar Johan, Elisabeth och André. Tillsammans har vi många års erfarenhet av begravningar och vi hjälper er i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän har avlidit. Hos oss får ni hjälp hela vägen med allt som hör begravningen till, från hämtning av den avlidna till gravsättning och val av gravsten.

   Johan Claesson
   Johan Claesson
   Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd

   Johan började på Fonus 1997. Han har under 25 års tid varit borgerlig officiant och tycker att det alltid är lika fascinerande att sitta ner med anhöriga och förbereda en begravning. I samtalet få höra en levnadsbeskrivning om den avlidne. Johan tycker att det är är berikande att det finns så många fina människor som levt och uträttat bra saker under sina liv. 

    

   Pratar även engelska
   Elisabeth Grönander
   Elisabeth Grönander
   Kundrådgivare och Ceremonivärd
   Pratar även engelska
   André Bakken
   André Bakken
   Kundområdeschef
   Våra kunder från hela Sverige berättar

   Vi skapar en personlig begravning

   Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av att planera och genomföra alla sorters begravningar i Ängelholms kommun. Oavsett livsåskådning eller religiös tillhörighet ser vi till att utforma en ceremoni som hyllar det liv som levts. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna er anhöriga och få veta mer om den avlidna, allt för att kunna utforma en personlig begravningsceremoni som blir till ett ljust minne. Vi guidar er genom alla valen som ska göras kring kista, urna, blommor, musik, programkort, dödsannons, minnesstund och minnessida.

   Borgerlig begravning i Ängelholm

   Vid en borgerlig begravning utformar ni ceremonin helt fritt efter egna idéer. Det finns många sätt att låta avskedet spegla den avlidna och vi kan ge er råd för att skapa en personlig ceremoni. Vi har lång erfarenhet av borgerliga begravningar i Ängelholm.

   Det finns inga regler eller begränsningar för vem som kan ha en borgerlig begravning, utan alla som vill kan begravas borgerligt även om man tillhör Svenska kyrkan eller något annat trossamfund.

   Ceremoni med kista eller urna i Ängelholm

   Vi på Fonus Ängelholm kan skapa ett vackert och minnesvärt avsked, oavsett om ni väljer ceremoni med kista eller urna. Vi har ett stort utbud i olika färger och material som alla är tillverkade i vår egen fabrik. Om ni önskar går det även att få ett personligt motiv eller dekoration på kistan och/eller urnan.

   Fonus finns i hela Sverige

   Vår begravningsbyrå i Ängelholm är en av alla de begravningsbyråer som Fonus har i Sverige. Eftersom vi finns i hela landet kan vi hjälpa till att planera en begravning var som helst. Vi kan ha ett samtal på orten där ni bor, exempelvis på vår begravningsbyrå i Skåne, och sedan lämnar vi över ärendet till våra kunniga kollegor på den ort där begravningen ska äga rum. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands.

   Samarbeten med lokala aktörer i Ängelholm och närområdet

   Fonus begravningsbyrå i Ängelholm har ett nära samarbete med Paulinas blommor och blad som hjälper till att utforma vackra och stilfulla blomsterdekorationer. Vi har även kontakt med musiker och solister i Skåne för musikaliska inslag vid ceremonin.

   Efter ceremonin kan våra lokala samarbetspartners hjälpa er med catering och lokal till minnesstunden. Nilssons Skafferi kan ordna med mat samt dryck, och det går även att hålla minnesstunden hos dem. Åvalla Församlingsgård och Margretetorp Gästgifveri kan också hjälpa till med minnesstunden efteråt.

   Gravstenar i Ängelholm

   Det finns stora möjligheter att skapa en vacker och personlig gravsten. Beställer ni en ny sten kan ni välja mellan olika modeller, material, textbearbetning, typsnitt och symboler. Det går också att komplettera en befintlig gravsten med ny text och/eller symbol.

   Ni behöver inte fatta några snabba beslut, utan låt det ta den tid ni behöver. Vi finns här och stöttar er med råd, förslag och inspiration. När ni har bestämt er för hur stenen ska utformas hjälper vi er gärna med den kommande processen, från beställning till montering på en kyrkogård i Ängelholms kommun.

   Behöver ni juridisk hjälp?

   Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi, genom vårt nära samarbete med Familjens Jurist i Ängelholm, professionell hjälp med den efterföljande juridiken såsom bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Juristerna i Ängelholm har också kunskap och erfarenhet att hjälpa er med all annan form av familjejuridik som ni har behov av.

   Aktivera medlemsförmån

   Om någon av er anhöriga är, eller den avlidna var, medlem i någon av våra ägarorganisationer har ni rätt till förmåner hos oss. Läs mer och aktivera medlemsförmån.

   Föreläsningar av oss på Fonus

   Vi på begravningsbyrån i Ängelholm anordnar informationsträffar för personal inom vård och omsorg, där vi berättar mer om vår verksamhet. Vi håller även i informationsträffar för bland annat PRO-avdelningar, där vi berättar mer om Vita Arkivet. Kontakta oss gärna för mer information.

   Hitta till Fonus begravningsbyrå i Ängelholm

   Fonus begravningsbyrå ligger på Järnvägsgatan 9 i Ängelholm, invid torget och nära Ängelholms kyrka. Det är gångavstånd från tågstationen Ängelholm station och parkeringsmöjligheter finns utanför begravningsbyrå, alternativt finns ett stort parkeringshus en bit bort.

   Vi gör hembesök i hela Ängelholms kommun om det passar er bättre än att besöka oss på byrån. Vi kan träffas hemma hos er i Ängelholm, Munka Ljungby, Tåssjö, Ö-Ljungby, Strövelstorp, Ausås, Starby, Barkåkra, Magnarp, Vejbystrand, Hjärnarp, Tåstarp, Förslöv, Grevie, Västra Karup, Hov, Torekov, Båstad och Östra Karup.

   Vi erbjuder också möjligheten att mötas digital i ett videomöte eller via telefon. Det går också bra att besöka någon av våra närliggande begravningsbyråer:

   Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus i Ängelholm!

   Följ oss på sociala medier

   Vår begravningsbyrå finns på Facebook där ni är välkomna att följa vår vardag: @fonusangelholm

   Fonus begravningsbyrå i Ängelholm
   Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Få hjälp med att planera din begravning
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden