Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ängelholm

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå på Järnvägsgatan 9 i Ängelholm. Hos oss möter du Kerstin Sjöstrand.

Du möter kunnig och välutbildad personal som vill vara till hjälp och stöd för dig när det oundvikliga sker. Vi har mångårig vana av förberedelser inför ett värdigt och vackert avsked av en älskad nära person. Vi har en bred erfarenhet från många olika trossamfund och vi har möjlighet att ordna begravningar i resten av landet, eller transporter till utlandet.

I lugn och trivsam miljö möter du professionella medarbetare som med hjärta, empati och stor kunskap lotsar dig igenom de beslut som skall fattas för att begravningen skall bli ett vackert och ljust minne.

Miljöbegravning i Ängelholm

På Fonus i Ängelholm erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser och du erhåller en skriftlig överenskommelse tillsammans med prisuppgift efter vårt möte.

På kontoret kan du få hjälp att fylla i Vita Arkivet och teckna en Fonus begravningsförsäkring. Vi hjälper även till med att beställa ny gravsten eller en textkomplettering på befintlig gravsten. Vi säljer lyktor och gravljus och förmedlar blomsterbeställningar.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ängelholm, som bland annat hjälper till med bouppteckning och arvskiften.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Ängelholm.

Vi hjälper dig dygnet runt och du når oss alltid på 0431-839 70.

 

Arbetar du inom vård och omsorg?

Är du verksam på vårdboende, lasarett eller inom annan vårdform och är intresserad av att vi kommer till din arbetsplats och berättar om vår verksamhet? Det gör vi gärna! Det är viktigt att vara informerad och veta vilka krav som ställs på vårdande personal vid ett dödsfall.

Ring gärna och boka tid för ett möte.

Kerstin Sjöstrand
Kerstin Sjöstrand
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.