Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ekeby

Hos Fonus begravningsbyrå i Ekeby möter du Pia Gellner, Kerstin Sjöstrand, Carina Karlsson och Rolf Nordsjö. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi har flera års erfarenhet av att arbeta med begravningar och hos oss är mötet med kunden viktigast. Vi vill tillsammans med våra kunder göra begravningen enligt våra kunders önskemål. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Vi hjälper dig med allt som rör begravningar. Vi hjälper till med hämtning av den avlidne, bokning av lokal, präst och musiker, beställer annonser och blommor.

Miljöbegravning i Ekeby

På Fonus i Ekeby erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Helsingborg. Du kan få hjälp med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor av Familjens jurist jurister.

Lokala samarbeten i Ekeby

Vi besöker gärna både äldreboende och föreningar för att informera Fonus begravningsbyrå och vad vi arbetar med. Vi kommer gärna ut till vårdskolor och personal på äldreboenden för att informera. I Ekeby har man nästan alltid minnesstunden i församlingshemmet Ekebygården om begravningen sker i Ekeby.

Här hittar du Fonus begravningsbyrå

Fonus begravningsbyrå i Ekeby ligger på Storgatan 14. Det enklaste sättet att ta sig till vår begravningsbyrå är med bil. Man kör väg 109 från Helsingborg, begravningsbyrån ligger i hörnet på samma byggnad som Ekeby Sparbank. Vi täcker upp Bjuv, Billesholm, Kågeröd, Tågarp, Vallåkra, Glumslöv, Rydebäck och Gantofta. Givetvis gör vi också hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Pia Gellner
Pia Gellner
Kundrådgivare/Representant
Kerstin Sjöstrand
Kerstin Sjöstrand
Kundrådgivare/Representant
Carina Karlsson
Carina Karlsson
Kundrådgivare/Representant
Rolf Nordsjö
Rolf Nordsjö
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Helsingborg.

Besök webbsida