Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

Hos oss möter du Birgitta Andersson som arbetat i nästan fem år. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av den avlidne var och för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. Hos oss kan du också fylla i Vita Arkivet och teckna vår begravningsförsäkring.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Lund, jurister från Lund kommer till vår begravningsbyrå i Eslöv och träffar våra kunder. De kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten

vi har ett samarbete med Lindesbergs blomsterhandel och Blomsterhörnan som hjälper oss med blommor och blomarrangemang. Vi har samarbete med en cateringfirma och restaurang om mat och dryck önskas på minnesstunden.

Här hittar du oss

Vår begravningsbyrå ligger Västerlånggatan 55 i Eslöv. Det är enklast att ta bilen hit, det finns bra parkering bakom huset. Vi gör givetvis hembesök i hela Eslöv kommun om du hellre önskar det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Eslöv!

Ann-Christin Persson
Ann-Christin Persson
Kundrådgivare
Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Kundrådgivare/Representant
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kontorschef