Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

På Fonus begravningsbyrå i Eslöv möter du Åsa Olsson som med hjärta, stor empati och kunskap lotsar dig igenom de beslut som skall fattas för att begravningen skall bli ett vackert och ljust minne.

Åsa lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt för dig.

Efter begravningsakten sammanställs allt i en minnesbok, bestående av bilder, agenda mm från begravningen, en uppskattad gåva till anhöriga.  

Hos Fonus begravningsbyrå i Eslöv kan du också fylla i Vita Arkivet.

I vårt närområde finns flera kyrkor: Eslövs kyrka, V Sallerups kyrka, Reslövs kyrka, Ö Karaby kyrka, Bosarps kyrka, Stehag kyrka, Borlunda kyrka, Örtofta kyrka, Gårdstånga kyrka samt Holmby kyrka. I Löberöds församling har vi Harlösa kyrka, Högseröds kyrka samt Hammarlunda kyrka. Dessutom har vi Ljusets kapell vid Eslövs kyrkogård där vi, förutom begravningsgudstjänster enligt svenska kyrkans ordning, även har borgerliga ceremonier och ceremonier enligt annat trossamfund.

Lokala samarbeten i Eslöv

Fonus begravningsbyrå i Eslöv har ett lokalt samarbete med Blomsterhörnan på Malmgatan 6. De duktiga tjejerna där ordna med begravningsblommor och blomsterarrangemang som både kan vara traditionella begravningsdekorationer eller buketter men även med specialblomsterarrangemang som är helt enligt din egen vision och önskan.

Vi samarbetar med lokala cateringfirmor när man önskar hjälp med mat och dryck på minnesstunden.

Västra Sallerups Prästgård är en ofta anlitad minnesstundslokal där ni får bästa tänkbara hjälp av församlingens husmor.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Jurister från Lund kommer till vår begravningsbyrå i Eslöv och träffar våra kunder. De kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Eslöv

Fonus begravningsbyrå ligger på Västerlånggatan 11 B i Eslöv. Kommer du med rollator eller rullstol är det smidigt att komma in då entrén ligger i markplan.

Det är enkelt att ta bilen hit då det finns bra parkeringsmöjligheter på tvärgatorna runt kvarteret (P-skiva krävs). Vi gör givetvis även hembesök efter önskemål i hela Eslövs kommun och dess omnejd, t.ex i Löberöd, Harlösa, Hammarlunda, Högseröd, Flyinge, Örtofta, Höör m.fl. orter.

Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lund

Besök webbsida