Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

På Fonus begravningsbyrå i Eslöv möter du Åsa Olsson som med hjärta, stor empati och kunskap lotsar dig igenom de beslut som skall fattas för att begravningen skall bli ett vackert och ljust minne.

Åsa lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt för dig.

Efter begravningsakten sammanställs allt i en minnesbok, bestående av bilder, agenda mm från begravningen, en uppskattad gåva till anhöriga.  

Hos Fonus begravningsbyrå i Eslöv kan du också fylla i Vita Arkivet.

I vårt närområde finns flera kyrkor: Eslövs kyrka, V Sallerups kyrka, Reslövs kyrka, Ö Karaby kyrka, Bosarps kyrka, Stehag kyrka, Borlunda kyrka, Örtofta kyrka, Gårdstånga kyrka samt Holmby kyrka. I Löberöds församling har vi Harlösa kyrka, Högseröds kyrka samt Hammarlunda kyrka. Dessutom har vi Ljusets kapell vid Eslövs kyrkogård där vi, förutom begravningsgudstjänster enligt svenska kyrkans ordning, även har borgerliga ceremonier och ceremonier enligt annat trossamfund.

Miljöbegravning i Eslöv

På Fonus i Eslöv erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Eslöv

Fonus begravningsbyrå i Eslöv har ett lokalt samarbete med Blomsterhörnan som hjälper oss med begravningsblommor och blomsterarrangemang. Vi samarbetar med en cateringfirma och restaurang när man önskar hjälp med dryck och mat på minnesstunden.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Jurister från Lund kommer till vår begravningsbyrå i Eslöv och träffar våra kunder. De kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Eslöv

Fonus begravningsbyrå ligger på Västerlånggatan 55 i Eslöv. Det är enklast att ta bilen hit då det finns bra parkering bakom huset. Vi gör givetvis hembesök i hela Eslöv kommun och dess omnejd, t.ex i Löberöd, Harlösa, Hammarlunda, Högseröd Flyinge, Örtofta, Höör m.fl. orter.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Eslöv!

Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Heidi Harju
Heidi Harju
Kontorschef
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lund

Besök webbsida