Kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ring 0771 87 00 87

Sidförslag
  Begravningsbyråer
   Söker du en minnessida eller dödsannons? De hittar du på  Fonus minnessidor 

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

   Fonus i Eslöv är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Västerlånggatan 11 B 241 31 Eslöv

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

   Fonus i Eslöv är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Västerlånggatan 11 B, Eslöv

   Vi som hjälper er på Fonus i Eslöv

   På Fonus begravningsbyrå i Eslöv arbetar Tina och Anna. Tillsammans har vi många års erfarenhet av begravningsbranschen och vi hjälper er i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän har avlidit. Vi hjälper er hela vägen med allt som har med begravningen att göra, från hämtning av den avlidna till gravsättning och val av gravsten.

   Tina Thulin Löfgren
   Tina Thulin Löfgren
   Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

   Livsråd från Tina

   Anna Guspervi
   Anna Guspervi
   Kundområdeschef
   Våra kunder berättar

   Vi skapar en personlig begravning

   Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av att planera och genomföra alla sorters begravningar, oavsett religiöst samfund och livsåskådning. För oss är det viktigt att hylla det liv som levts. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna er som anhörig och få veta mer om den avlidna, allt för att kunna utforma en personlig begravningsceremoni som blir till ett ljust minne.

   Borgerlig begravning i Eslöv

   Om den avlidna inte var medlem i Svenska Kyrkan, eller om ni vill utforma ceremonin helt efter egna idéer utan att vara bunden till en speciell ordning, kan en borgerlig begravning vara aktuell.

   Vid en borgerlig begravning finns det många sätt att låta avskedet spegla den avlidna. Egentligen finns det inga regler eller begränsningar, och alla som vill kan begravas borgerligt även om man tillhör Svenska kyrkan eller något annat trossamfund. Vi på Fonus har lång erfarenhet och kan ge er råd och hjälp för att skapa en personlig borgerlig begravning.

   Vår kundrådgivare och ceremonivärd Tina Thulin Löfgren är borgerlig officiant.

   Vi finns i hela Sverige

   Fonus finns i hela Sverige, så vi kan givetvis hjälpa till att planera en begravning var som helst i landet. Vi kan ha ett samtal på orten där ni bor, och sedan lämnar vi över ärendet till våra kunniga kollegor på den ort där begravningen ska äga rum. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands. Läs mer om internationell transport här.

   Kyrkor nära Fonus begravningsbyrå i Eslöv

   I vårt närområde finns flera kyrkor: Eslövs kyrka, V Sallerups kyrka, Reslövs kyrka, Ö Karaby kyrka, Bosarps kyrka, Stehag kyrka, Borlunda kyrka, Örtofta kyrka, Gårdstånga kyrka samt Holmby kyrka. I Löberöds församling har vi Harlösa kyrka, Högseröds kyrka samt Hammarlunda kyrka. Dessutom har vi Ljusets kapell vid Eslövs kyrkogård där vi, förutom begravningsgudstjänster enligt svenska kyrkans ordning, även har borgerliga ceremonier och ceremonier enligt annat trossamfund.

   Samarbeten med lokala aktörer i Eslöv och närområdet

   Fonus begravningsbyrå i Eslöv har ett lokalt samarbete med Blomsterhörnan på Malmgatan 6. De duktiga tjejerna där ordnar med begravningsblommor och blomsterarrangemang som både kan vara traditionella begravningsdekorationer eller buketter, men även med specialblomsterarrangemang som är helt enligt er egen vision och önskan.

   Vi samarbetar med lokala cateringfirmor när man önskar hjälp med mat och dryck till minnesstunden.

   Västra Sallerups Prästgård är en ofta anlitad minnesstundslokal där ni får bästa tänkbara hjälp av församlingens husmor.

   Hos oss kan ni köpa olika dekorationer och tillbehör

   Hos Fonus i Eslöv kan ni köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

   Till er som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

   Alla våra produkter kan ni enkelt betala med Swish.

   Behöver ni juridisk hjälp?

   Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Jurister från Lund kommer till vår begravningsbyrå i Eslöv och träffar våra kunder. De kan hjälpa er med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

   Aktivera medlemsförmån

   Om någon av er anhöriga är, eller den avlidna var, medlem i någon av våra ägarorganisationer har ni rätt till förmåner hos oss. Läs mer och aktivera medlemsförmån.

   Hitta till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

   Fonus begravningsbyrå ligger på Västerlånggatan 11 B i Eslöv. Kommer ni med rollator eller rullstol är det smidigt att komma in då entrén ligger i markplan.

   Det är enkelt att ta bilen hit då det finns bra parkeringsmöjligheter på tvärgatorna runt kvarteret (P-skiva krävs). Vi gör givetvis även hembesök efter önskemål i hela Eslövs kommun och dess omnejd, till exempel i Löberöd, Harlösa, Hammarlunda, Högseröd, Flyinge, Örtofta, Höör m.fl. orter.

   Fonus begravningsbyrå i Eslöv
   Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Få hjälp med att planera din begravning
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden