Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

På Fonus begravningsbyrå i Eslöv möter du Tina Thulin Löfgren som med hjärta, stor empati och kunskap lotsar dig igenom de beslut som ska fattas för att begravningen ska bli ett vackert och ljust minne.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Västerlånggatan 11 B 241 31 Eslöv

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Eslöv

Tina Thulin Löfgren
Tina Thulin Löfgren
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Peter Johansson
Peter Johansson
Kundområdeschef
Anna Guspervi
Anna Guspervi
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

En begravningsceremoni som passar er

När vi planerar begravningen lyssnar vi på dina tankar och önskemål för att kunna skapa en personlig ceremoni. Efter begravningsakten sammanställs allt i en minnesbok bestående av bilder, agenda, m.m. från begravningen. Det brukar vara en uppskattad gåva till anhöriga. Vår kundrådgivare och ceremonivärd Tina Thulin Löfgren är även borgerlig officiant.

Hos Fonus begravningsbyrå i Eslöv kan du också fylla i Vita Arkivet.

Kyrkor nära Fonus begravningsbyrå i Eslöv

I vårt närområde finns flera kyrkor: Eslövs kyrka, V Sallerups kyrka, Reslövs kyrka, Ö Karaby kyrka, Bosarps kyrka, Stehag kyrka, Borlunda kyrka, Örtofta kyrka, Gårdstånga kyrka samt Holmby kyrka. I Löberöds församling har vi Harlösa kyrka, Högseröds kyrka samt Hammarlunda kyrka. Dessutom har vi Ljusets kapell vid Eslövs kyrkogård där vi, förutom begravningsgudstjänster enligt svenska kyrkans ordning, även har borgerliga ceremonier och ceremonier enligt annat trossamfund.

Lokala samarbeten i Eslöv

Fonus begravningsbyrå i Eslöv har ett lokalt samarbete med Blomsterhörnan på Malmgatan 6. De duktiga tjejerna där ordna med begravningsblommor och blomsterarrangemang som både kan vara traditionella begravningsdekorationer eller buketter, men även med specialblomsterarrangemang som är helt enligt din egen vision och önskan.

Vi samarbetar med lokala cateringfirmor när man önskar hjälp med mat och dryck till minnesstunden.

Västra Sallerups Prästgård är en ofta anlitad minnesstundslokal där ni får bästa tänkbara hjälp av församlingens husmor.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Eslöv kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Jurister från Lund kommer till vår begravningsbyrå i Eslöv och träffar våra kunder. De kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Eslöv

Fonus begravningsbyrå ligger på Västerlånggatan 11 B i Eslöv. Kommer du med rollator eller rullstol är det smidigt att komma in då entrén ligger i markplan.

Det är enkelt att ta bilen hit då det finns bra parkeringsmöjligheter på tvärgatorna runt kvarteret (P-skiva krävs). Vi gör givetvis även hembesök efter önskemål i hela Eslövs kommun och dess omnejd, t.ex i Löberöd, Harlösa, Hammarlunda, Högseröd, Flyinge, Örtofta, Höör m.fl. orter.

Fonus begravningsbyrå i Eslöv
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lund.

Besök webbsida