Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eslöv

På Fonus begravningsbyrå i Eslöv möter du Birgitta Andersson och Åsa Olsson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av den avlidna var och för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. Hos oss kan du också fylla i Vita Arkivet och teckna vår begravningsförsäkring.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Lund, jurister från Lund kommer till vår begravningsbyrå i Eslöv och träffar våra kunder. De kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Eslöv

Vi har ett lokalt samarbete med blomsterhandel som hjälper oss med blommor och blomarrangemang. Vi har samarbete med en cateringfirma och restaurang om mat och dryck önskas på minnesstunden.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Eslöv

Fonus begravningsbyrå ligger Västerlånggatan 55 i Eslöv. Det är enklast att ta bilen hit, det finns bra parkering bakom huset. Vi gör givetvis hembesök i hela Eslöv kommun om du hellre önskar det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Eslöv!

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Kundrådgivare/Representant
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kundrådgivare/Representant
Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.