Hur vill du ta farväl?

Det kan kännas konstigt att tänka på sin egen död och begravning. Men att ägna en stund åt just det är en bra idé. Dels av omtanke så att dina anhöriga en dag slipper gissa vad du skulle ha önskat. Dels kanske det finns saker som faktiskt är viktiga för dig. Det kan du få sagt i Vita Arkivet. Resten kan du lämna åt dina närmaste att bestämma om.

Fyll i Vita Arkivet digitalt

Du kan enkelt fylla i ditt Vita Arkiv digitalt eller i pappersform som du hittar på våra lokala begravningsbyråer. Ta den tid du känner att du behöver för att skriva ner dina önskemål. Självklart kan du när som helst göra ändringar och uppdatera ditt Vita arkiv.

Vita Arkivet online

Du kan enkelt skapa ett Vita Arkiv på Vita Arkivet online. Det är helt kostnadsfritt och du aktiverar ett digitalt konto genom att registrera dig. Ditt digitala Vita Arkiv är ständigt tillgängligt och du kan gå in och ändra det när du vill. 

Förvaring av Vita Arkivet

Du kan förvara Vita Arkivet hemma eller lämna in det hos oss för säker förvaring. Du kan också fylla i det digitalt och förvara ditt Vita Arkiv digitalt via Vita Arkivet online.