Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Trelleborg

I Sveriges sydligaste stad Trelleborg, Palmernas stad och Porten till Kontinenten finns Fonus Begravningsbyrå, centralt beläget, mitt i city, med affärsgatorna som grannar. Här arbetar Susanne Jepsson och Lisbeth Hansson.

Vi hjälper dig med att ordna ett personlig och vacker begravning. Susanne och Lisbeth trivs med att vara ”spindeln i nätet”, att kunna hjälpa till och vara lyhörd inför dina önskemål och tankar.

Lokala samarbeten och aktiviteter i Trelleborg

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister som hjälper till under begravningen. Finns det önskemål om mat och dryck under minnesstunden så har vi ett gott samarbete med Restaurang/Hotell Dannegården samt församlingshemmet som ligger intill S:t Nicolai kyrka. Vi beställer blommor och blomsterarrangemang genom MaFleur eller Larssons Handelsträdgård.

Vi håller informationsträffar för PRO, fackförbund, sjukvårdspersonal, skolor och konfirmandgrupper där vi berättar om vår verksamhet. Vi har också informationsträffar med Familjens jurist där vi informerar om juridiska frågor.

Juridiskt samarbete med Familjens jurist

Vi har ett samarbete med Familjens jurist, som är Sveriges största familjejuridiska byrå. Deras jurister kan hjälpa dig med trygg avveckling av dödsboet, skriva testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Trelleborg

Vår begravningsbyrå ligger på Valldammsgatan 4. Kommer man med bil finns en stor parkeringsplats på baksidan av oss. Åker man buss eller tåg ligger stationen ett stenkast från begravningsbyrån. Busshållplatse för läns- och lokalbussar finns även precis utanför begravningsbyrån. Vid behov kan entrén handikappanpassas med en yttre ramp.

Vi gör givetvis hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss i Trelleborg!

Susanne Jeppsson
Susanne Jeppsson
Kundrådgivare/Representant
Lisbeth Hansson
Lisbeth Hansson
Kontorschef
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.