Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Trelleborg

I Sveriges sydligaste stad, palmernas stad och porten till kontinenten, finns Fonus begravningsbyrå. Fonus begravningsbyrå ligger centralt beläget mitt i city. Här träffar du Susanne Jeppsson och Lisbeth Hansson, som är kontorschef.
 
Vi hjälper dig med att ordna en personlig och vacker begravning. Susanne trivs med att vara ”spindeln i nätet”, vara lyhörd , hjälpa till med dina tankar och önskemål.

Lokala samarbeten och aktiviteter i Trelleborg

Ví samarbetar med lokala florister, som tar hand om era önskemål vad gäller blommor, samt lokala förtäringsställe till minnesstunden.
 
Vi berättar om vår verksamhet i informationsträffar för tex PRO, fackförbund, sjukvårdspersonal, skolor och konfirmandgrupper.
Samtidigt kan Familjens Jurist informera om juridiska frågor.

Juridiskt samarbete med Familjens Jurist

Vi har samarbete med Familjens Jurist i Malmö som hjälper till med trygg avveckling av dödsboet, skriva testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Trelleborg

Fonus ligger på Valldammsgatan 4. Kommer man med bil finns en stor parkeringsplats på baksidan. Buss och tågstationen ligger ett stenkast från oss. Hållplats för läns- och lokalbussar finns utanför begravningsbyrån. Vid behov kan entrén handikappanpassas med en yttre ramp.
 
Vi gör även hembesök om ni önskar detta.

Susanne Jeppsson
Susanne Jeppsson
Kundrådgivare/Representant
Lisbeth Hansson
Lisbeth Hansson
Kontorschef
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.