Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skara

Hos oss möter du Susanne, David och Inger. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Tullportagatan 1 532 30 Skara

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Skara

Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Falköping som finns på plats i Skara vid behov. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister.

Lokala samarbeten i Skara

Vi samarbetar med lokala florist Skara blomsterland och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Vi samarbetar främst med Götala Herrgård som bjuder på vacker lantlig herrgårds miljö eller Jula hotell som bjuder på vacker miljö med fin konst och god mat vid minnesstunder. Beroende på era önskemål finns avtal med andra leverantörer.

Vi har ofta föredrag i skolor, gymnasium och komvux, PRO och ABF. Vi berättar om Fonus historia, presenterar våra ägare och hur det fungerar när vi går bort, och vi svara på massor av frågor.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.
Vi har bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Susanne är utbildade borgerliga officianter och hjälper till med både planera och hålla i begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Skara

Fonus begravningsbyrå i Skara ligger på Tullportagatan 1 mellan biografen och Botan med bara några 100 meter därifrån ligger Domkyrkan för Skara stift. Vi gör också hembesök, om du hellre önskar det. Vi som jobbar här täcker upp våra kontor i Skara, Lidköping och Götene.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida