Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skara

Hos oss möter du Susanne och David. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Tullportagatan 1 532 30 Skara

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Skara

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Falköping som finns på plats i Skara vid behov. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister.

Lokala samarbeten i Skara

Vi samarbetar med lokala florist Skara blomsterland och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Vi samarbetar främst med Götala Herrgård som bjuder på vacker lantlig herrgårds miljö eller Jula hotell som bjuder på vacker miljö med fin konst och god mat vid minnesstunder. Beroende på era önskemål finns avtal med andra leverantörer.

Vi har ofta föredrag i skolor, gymnasium och komvux, PRO och ABF. Vi berättar om Fonus historia, presenterar våra ägare och hur det fungerar när vi går bort, och vi svara på massor av frågor.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.
Vi har bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Susanne är utbildade borgerliga officianter och hjälper till med både planera och hålla i begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Skara

Fonus begravningsbyrå i Skara ligger på Tullportagatan 1 mellan biografen och Botan med bara några 100 meter därifrån ligger Domkyrkan för Skara stift. Vi gör också hembesök, om du hellre önskar det. Vi som jobbar här täcker upp våra kontor i Skara, Lidköping och Götene.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida