Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skara

I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att få möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt hjälpa och vägleda i en svår tid.

Vi hjälper dig i alla svåra beslut som ska fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. Det kan gälla planering av begravning, annons, minnesstund, gravvård samt gåvohantering.

Lokala samarbeten i Skara

Vi har ett gott samarbete med många konditorier och cateringfirmor i Skara med omnejd. Vi försöker alltid tillgodose era behov så långt det är möjligt. Om man hellre vill sköta mat och dryck själv kan vi hjälpa till med att bland annat boka lokal och ta emot anmälningar. 

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Flera av oss är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Falköping. Du kan genom vårt samarbete få hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och hjälp med att till exempel skriva testamente eller gåvobrev.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Skara

Fonus begravningsbyrå i Skara ligger på Tullportagatan 1 med bara några 100 meter därifrån ligger Domkyrkan för Skara stift. Vi gör också hembesök, om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare/Representant
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida