Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lidköping

Hos oss möter du Susanne och David. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt.

En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lidköping. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister.

Lokala samarbeten i Lidköping

Vi samarbetar med lokala florister i Lidköping och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Vi samarbetar främst med Festvåningen och Gloriosa blomdesign i Lidköping/Götala Herrgård och Floristhörnan i Skara

Vi har ofta föredrag i skolor, gymnasium och komvux, PRO och ABF. Vi berättar om Fonus historia, presenterar våra ägare och hur det fungerar när vi går bort, och vi svara på massor av frågor.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Susanne är utbildade borgerliga officianter och hjälper till med både planera och hålla i begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Lidköping

Fonus begravningsbyrå i Lidköping ligger på Östra hamnen 5 i Lidköping. Vi täcker upp orterna Lidköping, Skara, Götene, Källby och Kinnekulle med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta oss!

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare/Representant
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kontorschef
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lidköping

Besök webbsida