Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lidköping

Hos oss möter du Susanne, David, Inger och Otto. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Östra hamnen 5 531 32 Lidköping

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Lidköping

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Lokala samarbeten i Lidköping

I samband med begravningen vill man ofta beställa blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorgdekorationer med hälsningar. Vi försöker att tänka miljömedvetet och har lokala samarbeten med florister. I första hand använder vi Vänerblommor men vi har även andra leverantörer beroende på vart begravningen är. När man beställer blommor av oss på Fonus begravningsbyrå i Lidköping ser vi till så att blommorna levereras direkt till begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra en sång eller ett musikstycke. Vi kommer gärna med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget.

Vi ordnar också med minnesstunden efter begravningen i samarbete med Restaurang Galejan. Minnesstunden sker i passande lokaler såsom församlingshem och bygdegårdar. Kanske önskar ni vara på Kinnekullegården eller något av de många fiken på Kinnekulle. Självklart lyssnar vi till era önskemål om ni önskar annan leverantör eller plats.

Vi har ofta föredrag i skolor, gymnasium och komvux, PRO och ABF. Då berättar vi om Fonus historia, våra ägare och hur det fungerar när någon går bort. Vi svarar också på alla de frågor som uppkommer i samband med föredraget.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Susanne är utbildad borgerlig officiant och kan hjälpa till att planera och hållla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lidköping. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Lidköping

Fonus begravningsbyrå i Lidköping ligger på Östra hamnen 5 i Lidköping. Vi täcker upp orterna Lidköping, Skara, Götene, Källby och Kinnekulle med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lidköping

Besök webbsida