Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Götene

Hos oss möter du David, Mariell, Susanne och Inger. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Lidköpingsvägen 22 533 32 Götene

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Götene

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Mariell Bengtsdotter
Mariell Bengtsdotter
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Våra tjänster på Fonus begravningsbyrå Götene

Vi på Götene begravningsbyrå hjälper dig att planera och genomföra begravningen, skapa dödsannons, ge inspiration till minnesstunden, gravvård samt gåvohantering. Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet - den handling som vägleder oss och dina närmaste till ett personligt avsked. Läs mer om Vita Arkivet här.

Lokala samarbeten i Götene

I samband med begravningen vill man ofta beställa blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorgdekorationer med hälsningar. Vi försöker att tänka miljömedvetet och har lokala samarbeten med florister. I första hand använder vi Mästers blommor men vi har även andra leverantörer beroende på vart begravningen är. När man beställer blommor av oss på Fonus begravningsbyrå i Götene ser vi till så att blommorna levereras direkt till begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra en sång eller ett musikstycke. Vi kommer gärna med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget.

Vi ordnar också med minnesstunden efter begravningen i samarbete med Köttex. Minnesstunden sker i passande lokaler såsom församlingshem och bygdegårdar. Kanske önskar ni vara på Kinnekullegården eller något av de många fiken på Kinnekulle. Självklart lyssnar vi till era önskemål om ni önskar annan leverantör eller plats.

Vi har ofta föredrag i skolor, gymnasium och komvux, PRO och ABF. Då berättar vi om Fonus historia, våra ägare och hur det fungerar när någon går bort. Vi svarar också på alla de frågor som uppkommer i samband med föredraget.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Susanne är utbildad borgerlig officiant och kan hjälpa till att planera och hållla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Falköping som finns på plats vid behov. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Götene

Fonus begravningsbyrå i Götene ligger på Lidköpingsvägen 22 med Sveriges största mejeri alldeles bakom. Vi gör hembesök om du hellre önskar det, för att i lugn och ro planera begravningen tillsammans med oss. Vi som jobbar här täcker upp orterna Lidköping, Skara, Götene, Källby och Kinnekulle med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida