Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Götene

På Fonus begravningsbyrå i  har vi lång erfarenhet och kunnande gällande serviceyrket och arbete med människor i svåra situationer. Vi hjälper dig i alla svåra beslut som ska fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. 

Våra tjänster på Fonus begravningsbyrå Götene

Vi på Götene begravningsbyrå hjälper dig att planera och genomföra begravningen, skapa dödsannons, ge inspiration till minnesstunden, gravvård samt gåvohantering. Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder oss och dina närmaste till ett personligt avsked. Fylll i ditt Vita Arkiv här.

Lokala samarbeten i Götene

I samband med begravningen vill man ofta beställa blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorg dekorationer med hälsningar. Vi försöker att tänka miljömedvetet och har lokala samarbeten med florister. När man beställer blommor av oss på Fonus begravningsbyrå i Götene ser vi också till så att blommorna levereras direkt till begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra någon sång eller musikstycke. Vi hjälper gärna till med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget.

Borgerlig begravning i Götene

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga. Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi på Fonus begravningsbyrå Götene har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Du kan därför få hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och hjälp med att till exempel skriva testamente eller gåvobrev.    

Hitta Fonus begravningsbyrå i Götene

Fonus begravningsbyrå i Götene ligger på Lidköpingsvägen 22 med Sveriges största mejeri alldeles bakom. Vi gör hembesök i om du hellre önskar det för att i lugn och ro planera begravningen.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Götene!

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare/Representant
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida