Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Götene

Hos oss möter du Susanne och David. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Lidköpingsvägen 22 533 32 Götene

Med anledning av Coronaviruset ❤

För oss är det viktigt, trots Coronatider, att kunna erbjuda personliga kundmöten och begravningsceremonier

Läs mer om hur vi hjälper dig på bästa sätt

Vi som hjälper dig på Fonus i Götene

David Bjugård
David Bjugård
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Susanne Liljenroth
Susanne Liljenroth
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Våra tjänster på Fonus begravningsbyrå Götene

Vi på Götene begravningsbyrå hjälper dig att planera och genomföra begravningen, skapa dödsannons, ge inspiration till minnesstunden, gravvård samt gåvohantering. Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder oss och dina närmaste till ett personligt avsked. Fylll i ditt Vita Arkiv här.

Lokala samarbeten i Götene

I samband med begravningen vill man ofta beställa blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorg dekorationer med hälsningar. Vi försöker att tänka miljömedvetet och har lokala samarbeten med florister. Vi använder i första hand Mästers blommor men även andra leverantörer beroende på era önskemål och vart begravningen är. När man beställer blommor av oss på Fonus begravningsbyrå i Götene ser vi också till så att blommorna levereras direkt till begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra någon sång eller musikstycke. Vi hjälper gärna till med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget.

Vi ordnar också med minnesstunden efter begravningen i samarbete med Centrumcafet eller Köttex i passande lokaler så som församlingshem och bygdegårdar. Kanske önskar ni vara på Hällekis säteri eller på Kinnekullegården. Självklart lyssnar vi till era önskemål om ni har önskemål om annan leverantör eller plats.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Falköping som finns på plats vid behov. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.
Vi har bred erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Susanne är utbildade borgerliga officianter och hjälper till med både planera och hålla i begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Götene

Fonus begravningsbyrå i Götene ligger på Lidköpingsvägen 22 med Sveriges största mejeri alldeles bakom. Vi gör hembesök i om du hellre önskar det för att i lugn och ro planera begravningen. Vi som jobbar här täcker upp orterna Lidköping, Skara, Götene, Källby och Kinnekulle med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida