Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Råneå

På Fonus begravningsbyrå i Råneå kommer du att möta någon av oss medarbetare som också jobbar på kontoret i Luleå. Vi är så glada att kunna ge er i Råneå med omnejd möjlighet att komma till ett kontor som ligger lite närmare, och en möjlighet att tillsammans med oss skapa en personlig och vacker begravning. Vi kommer gärna ut och föreläser också, och berättar mer om jobbet på en begravningsbyrå och hur vi kan hjälpa till.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Affärsvägen 4D 955 31 Råneå

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Råneå

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kundområdeschef och Borgerlig Officiant

Annica Kauppi har jobbat hos Fonus i sex år och är en sann tornedaling, då hon är född och uppvuxen i Juhonpieti utanför Pajala. Med anledning av sitt ursprung har hon möjlighet att tala och förstå finska.

Annica arbetar med känsla och hjärta, och är mån om alla som behöver hjälp i en svår stund.

Pratar även finska
Carolina Ekholm
Carolina Ekholm
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Carolina Ekholm är född och uppvuxen i Kalix, och hon har jobbat på Fonus i snart tre år. Hon är en glad och omtänksam person, som redan som ung visste att hon i framtiden ville arbeta på en begravningsbyrå. Carolina är mån om alla och ser alltid till att göra det lilla extra för kunden.

Katrin Grönlund
Katrin Grönlund
Kundrådgivare, Borgerlig officiant, Ceremonivärd och Solist

Katrin Grönlund är född och uppvuxen i Gammelstad och kom till oss på Fonus hösten 2018. Hon har jobbat med musik i många år där hon sjungit och hållit i konserter, men också uppträtt som solist inom kyrkan. Förutom sin bakgrund med musik har Katrin dessutom många års erfarenhet som borgerlig officiant.

”Yrkesvalet är en stor gåva där jag får använda min musikaliska gåva på ett fint och hedersamt sätt. Jag får ge av mig själv på ett sätt som berikar och ger tröst.”

Malin Franzén
Malin Franzén
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Malin Franzén har jobbat på Fonus i snart fem år. Hon är uppvuxen utanför Borås men valde att flytta upp till Luleå när hon bildat familj, då hennes man har sina rötter där.

Malin är den som du oftast möter som representant ute på våra begravningar. Hon är mån om att varje moment i vårt arbete utförs på ett värdigt och professionellt sätt, så att kunden kan känna sig trygg med att allt blir som planerat.

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Lokala samarbete i Råneå

Fonus begravningsbyrå i Råneå samarbetar med flera lokala förmågor. När det gäller blommor så tar vi hjälp av Interflora Enströms blommor, där det finns duktiga florister som iordningsställer och skapar vackra kistdekorationer m.m. De har alla lång erfarenhet inom branschen och kan allt om blommor.

När det gäller mat och dryck har vi kontakt med många lokala restauranger och cateringfirmor. Alla leverantörer kan tillgodose de flesta behoven som kan finnas tex specialkost mm.

Behöver du juridisk hjälp?

Om du behöver juridisk hjälp har vi ett nära samarbete med Familjens Jurist – tack vare det nya kontoret här i Råneå så kan du få hjälp av juristerna här på orten. Du kan få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Råneå

Fonus begravningsbyrå i Råneå har en lugn miljö där du får god tid på er med alla frågor och beslut som ska tas. Fonus begravningsbyrå ligger på Affärsvägen 4 D, vi har Ica Nära Handelsboden och Handelsbanken som grannar.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida