Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Råneå

På Fonus begravningsbyrå i Råneå kommer du att möta någon av oss medarbetare som också jobbar på kontoret i Luleå. Vi är så glada att kunna ge er i Råneå med omnejd möjlighet att komma till ett kontor som ligger lite närmare, en möjlighet att tillsammans med oss skapa en personlig och vacker begravning.

Fonus begravningsbyrå i Råneå samarbetar med flera lokala förmågor. När det gäller blommor så tar vi hjälp av Interflora Enströms blommor där finns floristen Magnus som oftast är den som iordningsställer vackra kistdekorationer mm han har en lång erfarenhet inom branschen och kan allt om blommor.

Lokala samarbete i Råneå

När det gäller mat och dryck har vi kontakt med många lokala restauranger och cateringfirmor. Alla leverantörer kan tillgodose de flesta behoven som kan finnas tex specialkost mm.

Behöver du juridisk hjälp?

Om du behöver juridisk hjälp har vi ett nära samarbete med Familjens Jurist – tack vare det nya kontoret här i Råneå så kan du få hjälp av juristerna här på orten. Du kan få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Råneå

Fonus begravningsbyrå i Råneå har en lugn miljö där du får god tid på er med alla frågor och beslut som ska tas. Fonus begravningsbyrå ligger på Affärsvägen 4 D, vi har Ica Nära Handelsboden och Handelsbanken som grannar.

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef / Borgerlig officiant
Finska
Carolina Ekholm
Carolina Ekholm
Kundrådgivare
Katrin Grönlund
Katrin Grönlund
Kundrådgivare/Borgerlig officiant
Är också: Solist
Malin Franzén
Malin Franzén
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Tisdag Stängt Onsdag 10:00-14:00 Torsdag - Söndag Stängt

Annan tid kan bokas efter överenskommelse.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida