Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kungsbacka

Varmt välkommen till vår begravningsbyrå i Kungsbacka. Din trygghet är det främsta för oss och det vill vi ge dig när du besöker vår byrå. Med hjärta och ett personligt bemötande vill vi hjälpa dig genom dina val i utformningen av begravningen för den som stått dig nära. Vi hjälper dig att ordna begravning inom olika trossamfund och om begravningen önskas vara borgerlig så har vi erfarna officianter som hjälper till.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Västergatan 27 A 434 30 Kungsbacka

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus i Kungsbacka

Jessica Persson
Jessica Persson
Kundområdeschef, Kundrådgivare och Borgerlig officiant

Jessica Persson är certifierad begravningsentreprenör och har genomgått Sensus begravningsentreprenörsutbildning. Under många år arbetate hon som civilekonom men mitt i livet valde hon en ny karriärväg. Jessica agerar borgerlig officiant och anlitas för att leda er borgerliga begravningsceremoni.

Berith Hultén
Berith Hultén
Kundområdeschef och Borgerlig officiant

Berith Hultén är certifierad begravningsentreprenör och blir ofta anlitad som borgerlig officiant vid begravningar. Berith har arbetat på Fonus sedan år 2005.

Göran Gillheim
Göran Gillheim
Ceremonivärd

Göran Gillheim har lång erfarenhet av Fonus transportverksamhet, såväl i Stockholm som Göteborg. I många år har Göran arbetat som representant vid begravningar och har därmed erafenhet av de flesta olika borgerliga och religiösa ordningar. Göran arbetar även med kundkontakter inne på våra kontor.

Eva Lunnensten
Eva Lunnensten
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Börja planera begravningen

Vi rekommenderar att du bokar en tid för ett möte hos oss. Mötet brukar vara cirka två timmar och under mötet ges du möjlighet att i lugn och ro berätta om dina önskemål gällande begravningen. Denna stund är värdefull och möjliggör för oss att skräddarsy en personlig begravningsceremoni.

Borgerlig begravning i Kungsbacka

Fonus begravningsbyrå har stor erfarenhet av borgerliga begravningar. Jessica är vår borgerliga officiant i Kungsbacka och hon hjälper gärna till med råd och idéer. Det finns inga ramar för utformningen utan här kommer dina önskemål först. Klassisk musik eller hårdrock? Traditionellt avsked vid kistan eller en hyllning vid graven? En ceremoni i kapellet eller hemma i er trädgård? Tillsammans planerar vi innehållet i begravningsceremonin.

Vi finns där du är

Fonus begravningsbyrå är rikstäckande och vi hjälper dig att ordna med begravning i landets alla delar. Om du bor i närheten av Kungsbacka så möts vi hos oss. Vi tar sedan hjälp av våra kollegor ute i landet för att lokalt planera den begravningsceremoni som önskas.

Digitalt möte/videomöte

Om familjen bor i olika delar av landet eller om det av andra anledningar är svårt att komma till oss, tycker vi att det är en fin lösning att möta dig eller er digitalt. Det fysiska avståndet blir inget hinder och vi gör allt vi kan för att du ska känna samma trygghet som om vi hade träffats på vår byrå. Vi delar vår skärm med er så att vi tillsammans kan se på bilder och de val som ska göras.

Ibland sker mötet via telefon och då sänder vi postledes det material som vi vill visa dig.

Gäst på begravning

Som begravningsgäst och inför högtider kan man ibland också behöva råd och hjälp. Ta kontakt med oss så ger vi dig vägledning angående till exempel blommor, fondgåvor eller ljus till Alla Helgons dag.

Information och föreläsningar i Kungsbacka

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik. Det brukar bli uppskattade tillfällen och vi anpassar vårt innehåll efter gruppens önskemål och frågor.

Vita Arkivet

I det Vita Arkivet kan man skriva ner önskemål och tankar gällande sin egen begravning. Vita Arkivet fylls med fördel i digitalt men finns också i pappersform om du hellre föredrar det.

Om du har frågor eller funderingar kring Vita Arkivet hjälper vi dig gärna. Kontakta oss så bokar vi en tid där vi tillsammans kan prata kring dina tankar och önskemål. Mötet är helt kostnadsfritt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kungsbacka

Fonus hittar du på Västergatan 27 där vi sitter tillsammans med Familjens Jurist. Med några minuters promenad från resecentrum och två kvarter från torget, finner du oss i nybyggda lokaler i centrala Kungsbacka.

För att kunna ge dig gott om tid där vi kan sitta ner i lugn och ro tillsammans, rekommenderar vi att du bokar in ditt besök i förväg. Du är alltid välkommen att komma med dina frågor och funderingar när som helst. Vi hjälper dig gärna. Din trygghet är det viktigaste för oss.

Följ oss på Facebook!

Nu kan du följa oss på Facebook @fonuskungsbacka

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kungsbacka.

Besök webbsida