Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Södermalm

Hos oss på Fonus begravningsbyrå på Södermalm möter du Max Palmqvist som har över 20 års erfarenhet som kundrådgivare. Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Högbergsgatan 37 118 26 Stockholm

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus på Södermalm

Max Palmqvist
Max Palmqvist
Kundrådgivare
Linda Myron
Linda Myron
Kundområdeschef

Vi utformar den begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister och borgerlig officiant. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå. Genom vårt samarbete kan du få hjälp med bland annat bouppteckning, arvsskifte och dödsboförvaltning.

Miljöbegravningar

Vi på Fonus begravningsbyrå på Södermalm lägger stor vikt vid att erbjuda miljövänliga begravningar, vilket innebär att vi använder svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor och svepskjorta i ekologisk bomull.

Lokala samarbeten på Södermalm

Vår lokala samarbetspartners heter Floweropen och Blomsterringen när det gäller blommor och Enskede Terrassen samt G:a Enskede Catering m.fl när det gäller förtäring under minnesstund.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Södermalm

Kontoret ligger vid Götgatsbacken, cirka 50 meter från Medborgarplatsens (uppgång Björns Trädgård) och Slussens (uppgång Götgatan) tunnelbanestationer, en promenad på cirka 2-3 minuter och kommer man med pendeltåg till Södra Station så tar det cirka 7-8 minuter att gå till kontoret

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå på Södermalm
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Stockholm City

Besök webbsida