Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Södermalm

Hos oss på Fonus begravningsbyrå på Södermalm möter du Rigmor Lovén och Max Palmqvist som båda 19 års erfarenhet som kundrådgivare och Rigmor har även arbetat som florist. Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Högbergsgatan 37 118 26 Stockholm

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus på Södermalm

Max Palmqvist
Max Palmqvist
Kundrådgivare
Rigmor Lovén
Rigmor Lovén
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi utformar den begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister och borgerlig officiant. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå. Genom vårt samarbete kan du få hjälp med bland annat bouppteckning, arvsskifte och dödsboförvaltning.

Miljöbegravningar

Vi på Fonus begravningsbyrå på Södermalm lägger stor vikt vid att erbjuda miljövänliga begravningar, vilket innebär att vi använder svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor och svepskjorta i ekologisk bomull.

Lokala samarbeten på Södermalm

Vår lokala samarbetspartners heter Floweropen och Blomsterringen när det gäller blommor och Enskede Terrassen samt G:a Enskede Catering m.fl när det gäller förtäring under minnesstund.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Södermalm

Kontoret ligger vid Götgatsbacken, cirka 50 meter från Medborgarplatsens (uppgång Björns Trädgård) och Slussens (uppgång Götgatan) tunnelbanestationer, en promenad på cirka 2-3 minuter och kommer man med pendeltåg till Södra Station så tar det cirka 7-8 minuter att gå till kontoret

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå på Södermalm

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Stockholm City

Besök webbsida