Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Södermalm, Magnus Ladulåsgatan

Hos oss på Fonus begravningsbyrå på Södermalm möter du Rigmor Lovén och Max Palmqvist som båda 17 års erfarenhet som kundrådgivare och Rigmor har även arbetat som florist.

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Vi utformar den begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister och borgerlig officiant. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå. Genom vårt samarbete kan du få hjälp med bland annat bouppteckning, arvsskifte och dödsboförvaltning.

Miljöbegravningar

Vi på Fonus begravningsbyrå på Södermalm lägger stor vikt vid att erbjuda miljövänliga begravningar, vilket innebär att vi använder svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor och svepskjorta i ekologisk bomull.

Lokala samarbeten på Södermalm

Vår lokala samarbetspartners heter Floweropen och Blomsterringen när det gäller blommor och Enskede Terrassen samt G:a Enskede Catering m.fl när det gäller förtäring under minnesstund.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Södermalm

Du hittar Fonus begravningsbyrå Södermalm på Magnus Ladulåsgatan 46, inte långt från Götgatan och Folkungagatan. Du når oss enklast genom att åka tunnelbana till Medborgarplatsen. Kommer du med pendeltåg är det Södra Station som ligger närmast. Bussarna 57 och 66 stannar även på hållplatsen Siargatan, precis utanför vårt kontor. Vi gör även hembesök om du önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Max Palmqvist
Max Palmqvist
Kontorschef
Rigmor Lovén
Rigmor Lovén
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.