Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haninge

Hos oss möter du Lena och Ellina. Vi har många års erfarenhet i begravningsbranschen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Handenterminalen 1-2 136 40 Handen

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Haninge

Lena Löfgren
Lena Löfgren
Kundrådgivare
Ellina Hagland
Ellina Hagland
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Lena Gard
Lena Gard
Kundområdeschef

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist vid Globen. De har mångårig erfarenhet av dödsfallsjuridik och även familjejuridik.
Juristen är på plats hos oss varannan onsdag och hjälper våra kunder med bouppteckningar, testamenten, arvskiften mm.

Lokala samarbeten i Haninge

För att begravningen ska bli precis så fin som anhöriga tänkt sig så har vi knutit fina relationer med Blomsteraffärer, solister och cateringfirmor. De är noga utvalda för att uppfylla våra kunders förväntningar.

Borgerliga begravningar

Idag är det ganska vanligt med borgerliga begravningar. Här har vi ett nära samarbete med flera bra officianter, som har lång erfarenhet och vet precis hur man kan vara behjälplig i denna svåra stund.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haninge

Fonus begravningsbyrå i Haninge ligger vid Handenterminalen, vägg i vägg med Nordea och pendeltågets uppgång. Tar man bilen rekommenderar vi att man parkerar på NB i Centrumets parkeringsgarage. Och sedan går lilla backen ner på S:t Eskilsvägen till vårt kontor. Även bussar finnes i närområdet. Vi täcker upp Haninge och Tyresö kommun. Självklart gör vi gärna hembesök när det önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss! 

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist vid Globen

Besök webbsida