Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haninge

Hos oss möter du Lena och Ellina. Vi har många års erfarenhet i begravningsbranschen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist vid Globen. Juristen Lavinia Dimoftache är på plats hos oss varannan onsdag. De hjälper våra kunder med bouppteckningar, testamenten, arvskiften mm. Juristen kommer regelbundet till vårt kontor i Haninge.

Lokala samarbeten i Haninge

För att begravningen ska bli precis så fin som anhöriga tänkt sig så har vi knutit fina relationer med bland annat florister, solister och cateringfirmor. Camillas Blommor gör vackra skapelser efter egna önskemål eller utifrån eget material. Hon levererar alltid kvalitet. Vi samarbetar också med cateringfirman Raftewolds Catering. De är flexibla och ser ingen skillnad på en liten eller stor minnesstund.

Borgerliga begravningar

Idag är det ganska vanligt med borgerliga begravningar. Här har vi ett nära samarbete med flera bra officianter, men för att nämna ett par så anlitar vi gärna Camilla Jansson Rönning som dessutom sjunger och sen även härliga Monica Englund som är oerhört trygg i sin roll.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haninge

Fonus begravningsbyrå i Haninge ligger i Handenterminalen i närheten av Nordea och pendeltågets uppgång. Tar man bilen rekommenderar vi att man parkerar på NB i Centrumets parkeringsgarage. Och sedan går lilla backen ner på S:t Eskilsvägen till vårt kontor. Även bussar finnes i närområdet. Vi täcker upp Haninge och Tyresö kommun. Självklart gör vi gärna hembesök när det önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss! 

Lena Löfgren
Lena Löfgren
Kundrådgivare
Ellina Hagland
Ellina Hagland
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Haninge

Besök webbsida