Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Huddinge

Att mista en anhörig, kanske den person man älskat mest, är något av det svåraste en människa kan vara med om och i den situationen är många olika känslor, ofta motstridiga, helt naturliga. Man kan vara oändligt ledsen, arg, uppgiven och ibland också lättad om den avlidna haft en svår sjukdomsperiod bakom sig, hen har äntligen fått frid. Men det kan också vara så att man bara vill ta tag i det praktiska, göra något handgripligt, ordna och planera.

Under den här känslomässigt kaotiska tiden behöver man mer eller mindre hjälp med allt som nu måste göras. Det är allt från att boka tid och plats för begravningsceremoni till att avveckla dödsboet.

En personlig begravning

I vår värdegrund ligger att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande. Allas situation är unik och det är vårt arbete att hjälpa dig att skapa ett värdigt och vackert avslut enligt dina önskemål. Vi arrangerar såväl borgerliga begravningar som ceremonier enligt alla religiösa traditioner.

Lokala samarbeten

Vi har flera olika samarbetspartners när gäller servering, blommor och musik. När det gäller servering samarbetar vi med bland annat med Raftewolds Catering och Konstnärscaféet (ABF-huset) och förstås också med husmödrarna i församlingarna där sådana finns. Vi har ett nära och gott samarbete med två florister här i Huddinge, Blomstrande Ting i Segeltorp och Huddinge blomsteraffär i Huddinge centrum. Vanligtvis beställer man blomsterarrangemangen genom oss på Fonus, men vill man ha expertrådgivning så finns naturligtvis möjlighet till ett personligt möte med dem.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Huddinge. Deras jurister kan hjälpa dig med dödsboavvecklingen; bouppteckning, förvaltning och arvskifte. Men också andra juridiska frågor.

Här hittar du oss

Fonus begravningsbyrå i Huddinge ligger nära centrum, på den så kallade Fullerstasidan, alldeles intill pendeltåg och bussterminal. Våra kunder kommer oftast ifrån centrala Huddinge, Flemingsberg, Segeltorp, Stuvsta, Vårby och Tullinge, men även från Älvsjö, Trångsund, Skogås och Högdalen. Förutom dessa områden så bokar vi begravningar inom hela Storstockholmsområdet. Har du anhörig som bor i övriga delar av landet så arrangerar vi även dessa tillsammans med våra kollegor runtom i Sverige. Vi har även lång och gedigen erfarenhet av utlandstransporter.

Varmt välkommen att kontakta oss i Huddinge!

Karin Frygnegård
Karin Frygnegård
Kundrådgivare/representant
Francisco Cabrera
Francisco Cabrera
Kundrådgivare/ representant

Spanska
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Huddinge

Besök webbsida