Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Huddinge

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, officianter mm. Har du önskemål om direktkremation går även det bra.

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Vi utformar den begravning du önskar

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Lokala samarbeten i Huddinge

När det gäller servering samarbetar vi med bland annat med Raftewolds Catering och Enskede Terrassen med flera. Vi har ett nära och gott samarbete med två florister här i Huddinge, Blomstrande Ting i Segeltorp och Huddinge blomsteraffär i Huddinge centrum. Vi har även kontakt med flera duktiga instrumentalister, sångsolister och borgerliga officianter.

Vita Arkivet

Det går bra att komma in, hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet och ställa frågor gällande begravning. Vita arkivet finns för att du ska få den begravning du önskar och är till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer. Fyll i Vita Arkivet digitalt här.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Deras jurister kan hjälpa dig med dödsboavvecklingen; bouppteckning, förvaltning och arvskifte. Men också andra juridiska frågor som tex testamente.

Här hittar du oss

Fonus begravningsbyrå i Huddinge ligger nära centrum, på den så kallade Fullerstasidan, alldeles intill pendeltåg och bussterminal.
Varmt välkommen in för ett personligt möte!

Karin Frygnegård
Karin Frygnegård
Kundrådgivare/Representant
Francisco Cabrera
Francisco Cabrera
Kundrådgivare/Borgerlig officiant
Pratar även spanska
Petra Barck
Petra Barck
Kontorschef
Pratar även finska
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Huddinge

Besök webbsida